Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


12

Životice neudržely dvoubrankový náskok a remizovaly se Slavkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

V důležitém zápase přivítal Slavkov mužstvo z Dolních Životic. Ty nastoupily v brance s hráčem z pole. Hned ve 4. minutě dal Filip Štýbar balon na Urbana, který v dobré pozici minul. V osmé minutě se už Slavkov radoval z branky, když centr Schneidera přetavil v branku kanonýr Urban - 1:0. Domácí pak nepochopitělně přestali hrát a vyklidili hřiště hostům. Varování v podobě šance nestárnoucího Duška ještě nebrali vážně. Životice vyrovnaly ve 34. minutě, když se standardní situace odrazila k Leifertovi, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě – 1:1. Šest minut před koncem prvního poločasu zahrál slavkovský Obludník ruku ve vápně a nařízený pokutový kop s přehledem poslal do brány Mareta – 1:2. Zbytek poločasu se už jen dohrával. 

Slavkov vyrovnal

Ve druhé části převzal iniciativu Slavkov. Už po pár sekundách vyrazil brankář Vlček hlavičku Filipa Štýbara. V 51. minutě po nahrávce Urbana byla Filipu Štýbarovi malá prázdná brána. V 57. minutě se ocitl na malém vápně Obludník, který nechal opět vyniknout brankáře Vlčka. Pro domácí pak bylo ještě hůř, když v 68. minutě vybojoval Jakub Otipka míč pro Duška, který pak v samostatném nájezdu nezaváhal – 1:3. Slavkov se ale nevzdával. V 71. minutě chytil Urbanovi střelu z otočky Vlček. Slavkov pak dostal do hry sporný faul na Obludníka v pokutovém území. Penaltu pak poslal v pohodě do sítě zkušený Malček – 2:3. Domácí se pak ještě dožadovali další penalty po zákroku na Nikolu Štýbara, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Hosté pak mohli rozhodnout z rychlého brejku, který nedotáhli dokonce. V samém závěru se pak domácím podařilo vyrovnat, když Filip Štýbar dostal dlouhý balon do vápna, který pak poslal pod sebe na bratra Nikolu, jenž se nemýlil – 3:3.

 

Slavkov v příštím kole bude hostit Těškovice. Dolní Životice doma přivítají Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Životice vsadily na brejky na nestárnoucího Duška a v prvním poločase jim to stačilo. Druhý poločas byl jednoznačný z naši strany, bohužel jsme pálili šance a z hráče, který chytal, jsme udělali hvězdu. Kvalita rozhodčích na Okres bohužel nebyla dobrá. Pokud je jasná penalta, tak se má písknout a ne, že vám rozhodčí řekne už jste jednu penaltu měli. Kde to jsme?! Nejsme přece na nedělním fotbálku starých pánů.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Konečně jsme hráli podle mojich představ. Dokonce jsme vedli 3:1 a byli jsme i lepším týmem. Bohužel jsme vedení neudrželi a soupeř dokázal vyrovnat. Kluci odmakali celý zápas a za to bych je chtěl pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - A. Honka [-] (46. K. Kurka [-] ) , J. Obludník [-] , B. Malček [-] , D. Slavík [-] - J. Borunský [-] , D. Pavelek [-] (57. N. Štýbar [-] ) , F. Štýbar [-] , J. Schneider [-] (66. Š. Žilka [-] ) , M. Kostera [-] - R. Urban [-] -

FK Dolní Životice
J. Vlček [-] - M. Pumr [-] , P. Pohaněl [-] , J. Leifert [-] , F. Elbl [-] (90. M. Elbl [-] ) , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] , M. Tengler [-] , S. Krajčír [-] (66. J. Otipka [-] ) , V. Mareta [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 57. D. Pavelek , 69. B. Malček , 85. D. Slavík - 27. L. Štrbík , 65. J. Otipka .
Hráči zápasu: J. Vlček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - KANIA Jaroslav, RICHTER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Haas
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy potřebují sbírat body do tabulky. Velmi nervózní utkání, kde budou rozhodovat maličkosti. Domácí si toto všechno pohlídají a vyhrají. Tip: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích