Tip Experta na 25. kolo Divize E – Lukáš Zaoral věří ve šlágru jara Mohelnici

0

Dnes jsme v naší tradiční rubrice Tip Experta oslovili pana Lukáše Zaorala, který hájí barvy Viktorie Přerov a v 23. kole se stal Hráčem kola. V 25. kole věří ve výhru svého celku na půdě nebezpečného Brumova. V sobotu se také odehraje největší tahák jara – druhá Mohelnice hostí vedoucí Vítkovice. Lukáš Zaoral se přiklání na stranu domácích, kteří vyhráli 6 v řadě a ani jednou při tom neinkasovali.

Hranice – Slavičín Tip Experta: 2

 

Slavičín proti nám předvedl, že má na jaře formu a těžko se bude obírat o body. Hranice jsou naopak bez formy, a proto Slavičín získá tři body. V podzimním vzájemném měření sil se urodila divoká remíza 3:3.

 

Lískovec – Valašské Meziříčí Tip Experta: 0

 

Je to zápas týmů z dolních pater tabulky. Lískovec je navíc namočen v sestupových vodách a bude mít určitě větší motivaci. Ale Valaši jsou zkušeným týmem a odvezou si z Lískovce bod za remízu. V podzimním utkání vyhrálo Valašské Meziříčí 3:1.

 

Nový Jičín – Rýmařov Tip Experta: 1

 

Rýmařov i v zápase proti nám ukázal, že je kvalitní tým. Ale Nový Jičín má v posledních duelech vynikající formu a potvrdí ji i na domácím hřišti. Rýmařov tedy odjede s prázdnou. Na podzim vyhrál Nový Jičín v Rýmařově 5:1.

 

Petrovice – V. Karlovice Tip Experta: 1

 

Jak Petrovicím, tak i Karlovicím jarní část soutěže vůbec nevychází. Myslím si, že se projeví znalost domácího prostředí a přece jen větší kvalita v týmu Petrovic. V podzimním zápase vyhrály Petrovice vysoko 4:0.

 

Dolní Benešov – Kozlovice Tip Experta: 1

 

Kozlovicím se v posledních kolech moc nedaří, naopak Dolní Benešov je doma nepříjemným soupeřem a určitě jim přidala na sebevědomí i remíza s prvním týmem tabulky. Tři body zůstanou v Benešově. Na podzim vyhrály Kozlovice 2:1.

 

Mohelnice – Vítkovice Tip Experta: 1

 

Je to zápas jara a je těžké odhadovat, jak dopadne. Já osobně se více přikláním na stranu Mohelnice, proti které jsme už na jaře hráli, a musím uznat, že to byl zatím nejlepší tým, se kterým jsme hráli. Takže po tomto kole se Mohelnice stane novým lídrem soutěže. V podzimní části se radovaly z výhry 3:0 Vítkovice.

 

Brumov – Přerov Tip Experta: 2

 

I když to v Brumově není nikdy lehké utkání, tak si věříme a po minulých dvou zápasech jsme zase nasbírali potřebné sebevědomí, a proto si z Brumova odvezeme 3 body. Na podzim se urodila remíza 1:1.

 

Určice – Havířov Tip Experta: 2

 

 

Určice sice budou srdnatě bojovat, aby získaly potřebné body pro záchranu. Bohužel pro ně, v tomto zápase se projeví větší kvalita a zkušenost s touto soutěží na straně Havířova, který zvítězí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou