Tip Experta - 13. kolo (IV.C): S posilou z divize v Dymokurech vyhrajeme, tvrdí trenér Odřepes Leština

0

Trenér Odřepes Karel Leština (32) natipoval pro náš web druhé jarní kolo IV. třídy skupiny C. Jak vidí zápasy kouč, který se svým týmem v minulém kole urval rekordní výhru 17:0 proti béčku Libice nad Cidlinou? 

Dlouhopolsko - Běrunice B /TIP: 1

Běrunické áčko hraje, takež e béčko tam přijede ve špatné sestavě a Dlouhoposlko posílené hráči z Prahy co tam jezdí na chatu, tak to bude těsné, třeba 2:1. 

Dymokury B - Odřepsy  /TIP: 2

Jedeme tam jednoznačně vyhrát. Máme nového hráče, který hrál divizi, takže budeme ještě posílení. Dymokury budou mít určitě nějaké posily z áčka, ale nevěřím, že tam prohrajeme.

Libice nad Cidlinou B - Vrbice /TIP: 2

Vrbice nehraje špatný foptbal. Mají dobrou střední zálohu a obranu a hlavně šikovného útočníka, který umí ropzhodovat zápasy. Libice je v rozkladu a nevyužívá moc posil z áčka.

Sány - Záhornice /TIP: 1

Bude to jasná výhra domácích. Nemůžou si dovolit v tomjhle zápase klopýtnout. Záhornice budou rádi, když nedostanou bůra.

Opolany - Hradčany /TIP: 1

Bude vyrovnaný zápas, který bude o jednom gólu, který rozhodne. Opolany budou před domácím publikem o něco lepší, než jsou venku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou