Hráčem 26. kola Divize E se stal slavičínský Dominik Plšek

0

Hlasování o nejlepšího hráče 26. kola Divize E tentokrát ovládl Dominik Plšek ze Slavičína, který tak narušil nadvládu hráčů Viktorie Přerov v této naší anketě. V tomto kole byly výsledky hlasování opravdu nesmírně těsné. Na druhém místě skončil Petr Bogdaň z Přerova a třetí byl Michal Furik z Jiskry Rýmařov.

Vítězem tohoto kola se stal slavičínský záložník Dominik Plšek. Slavičín na domácí půdě dominuje, když na jaře ztratil pouhé dva body za remízu s Velkými Karlovicemi. Potvrdil to i v neděli, kdy přejel Lískovec 4:0. Hosté dorazili jen v deseti hráčích. Dominik Plšek se postaral o dva góly svého celku. Na druhém místě se s nepatrným odstupem umístil Petr Bogdaň z Viktorie Přerov. Přerov remizoval s Hranicemi 2:2. Bogdaň na postu stopera odehrál povedené utkání. Třetí příčka patří Michalu Furikovi z Rýmařova. Jiskra porazila Petrovice jasně 4:0 a Michal Furik byl hlavním strůjcem nebezpečných akcí domácích.

Výsledky hlasování:

 

1. Dominik Plšek (Slavičín) – 24 % hlasů
2. Petr Bogdaň (Viktorie Přerov) – 21 % hlasů
3. Michal Furik (Jiskra Rýmařov) – 19 % hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou