Nejvíce hlasů získal Milan Hora!

0

Anketu o nejlepšího hráče 23. kola vyhrál útočník Kláštera Milan Hora. V těsném závěsu za ním skončil Martin Korčík ze Vstiše, třetí pak Pavel Nachtman ze Starého Smolivce B.

 

 

 

 

 

 

 

1. místo: Milan Hora, 40% hlasů

Absolutním vítězem se stal Milan Hora, který hájí barvy druhého Kláštera. Tento celek stále bojuje o postup a díky výhře 4:1 na hřišti Sokola Spáleného Poříčí B k tomu má skvěle našlápnuto. Samotný Milan Hora, který nastoupil na pozici útočníka, zaznamenal dva góly. Ten první hned ve 3. minutě po skrumáži ve vápně, druhý úspěch si nechal na 15. minutu, kdy využil zaváhání v domácí obraně a samostatný únik na brankáře Vargu proměnil.

 

2. místo: Martin Korčík, 37% hlasů

Na druhém místě máme Martina Korčíka. Boj o první místo byl opravdu vyrovnaný, nakonec rozhodlo jen několik rozdílových hlasů. Ale i toto umístění je skvělým úspěchem. Dravý forvard, který skončil v anketě z 19. kola na třetí příčce, byl považován za horkého favorita díky svému hattricku, který stihl vměstnat mezi 57. a 89. minutu utkání se Zálužím. Vstiš tak vyhrála 3:1 a míří za titulem.

 

3. místo: Pavel Nachtman, 10% hlasů

Trojici uzavírá obránce Starého Smolivce B. Tento celek sehrál v neděli divokou partii s Chotěšovem B (3:4) a prohra znamenala definitivní jistotu sestupu do čtvrté třídy. Nachtman si mohl alespoň trochu zlepšit náladu v 79. minutě, kdy nechytatelnou pumelenicí z přímého kopu vyrovnal na 3:3.

 

Všem třem borcům gratulujeme a těšíme se na další skvělé výkony v jejich podání!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou