Chlumský Zdeněk Švec nejlepším hráčem kola!

0

Jedno z posledních kol sezóny přineslo velice dramatický souboj o titul Hráč kola. Vítězem se nakonec stal Zdeněk Švec z Chlumu, po kterém následují Václav Pergl a Václav Bouda ze Seče.

 

 

 

 

 

 

 

1. místo: Zdeněk Švec, 26% hlasů

Fotbalisté klubuj TJ Chlum odehráli v neděli 24. května zřejmě nejlepší utkání celé sezóny. Zejména první poločas jim vyšel náramně a domácí Dnešice musely zkousnout porážku 2:3. Hosté se mohli opřít především o Zdeňka Švece, který z pozice stopera působil velice jistým dojmem, nedělal chyby a úspěšně zastavoval útoky protihráčů. Za dvě obdržené branky nemohl.

 

2. místo: Václav Pergl, 20% hlasů

Neúnavný dříč nastoupil proti Záhoří na nové a nezvyklé pozici - na místě posledního obránce. Této role se však nezalekl a odehrál skvělé utkání, které skončilo výsledkem 2:2. Trenér Bohuslav Plojhar měl pro svého svěřence jen slova chvály. Ponechá ho na tomto postu i pro příští kolo?

 

3. místo: Václav Bouda, 19% hlasů

I třetí hráč z tohoto výčtu se v naší anketě doposud nikdy neumístil na stupních vítězů. Tentokrát je z toho krásná bronzová pozice, byť velmi těsná za vedoucí dvojicí. Václav Bouda, který stejně jako Pergl bojuje za Seč, patří ve svém týmu ke stěžejní ose, přes kterou putují všechny kombinace. Povedenému výkonu krajního záložníka chyběl snad jen gólový bonus.

 

Všem, kteří v anketě hlasovali, děkujeme, výherci gratulujeme a těšíme se na další týden!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou