Okresní přebor PLZ-JIH: Hráčem 23. kola chlumčanský Tomáš Beníček!

0

Máme za sebou další a tentokráte nesmírně těsné hlasování o titul "Hráč kola"! Vaše hlasy rozhodli o tom, že se jím nakonec stal Tomáš Beníček z Chlumčan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hráč kola - Tomáš Beníček (TJ Keramika Chlumčany B)

Hráčem kola se pro 23. kolo Okresního přeboru stal Tomáš Beníček. Obránce Chlumčan, který za sebou má výborný zápas na hřišti Dvorce, od vás získal o jediné procento víc hlasů než druhý Zbyněk Adamec. Svému týmu pravidelně pomáhá kvalitní obrannou prací, přehledem i dobrou rozehrávkou. V tomto kole navíc přidal i přesné zakončení v podobě proměněného pokutového kopu, který znamenal zisk dvou bodů namísto jednoho. 

Hlasování - 30% hlasů

 

Druhé místo - Zbyněk Adamec (TJ Sokol Kasejovice)

Kasejovičtí fanoušci opět dokázali, že zájem podpořit své hráče mají. Tentokrát to však Zbyňku Adamcovi k výhře nestačilo, přesto je druhá pozice jistě úspěch, leč zasloužený! Výborný výkon v utkání s Nepomukem a především dvě vstřelené branky rozhodli o zisku tří bodů Kasejovic.

Hlasování - 29% hlasů

 

Třetí místo - Jan Končel (TJ Slavoj Dvorec)

Za výkon při své brankářské premiéře si Jan Končel od vás vysloužil třetí místo v naší anketě. Od naší redakce rozhodně palec nahoru, první zápas, čisté konto a chycená penalta se nepodaří jen tak někomu!

Hlasování - 26% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou