Okresní přebor PLZ-JIH: "Trenér je výborný!" tvrdí hráč 23. kola Tomáš Beníček

0

Hráčem 23. kola jste si zvolili chlumčanského Tomáše Beníčka! V dnešním rozhovoru s ním se dozvíte mimo jiné i to, jak těžkou má za sebou tento fotbalista sezónu nebo, kdo je v týmu Chlumčan tím největším tahounem!

 

 

 

 

 

 

Gratuluji k vítězství v naší anketě! Rovnou přejdeme k věci, tedy k tomu utkání, které jste odehráli v Dvorci. Jak by jste utkání zhodnotil?

No tak my jsme přijeli s taktikou jednoznačně vyhrát, jelikož víme, že byli dvě příčky pod námi. Bohužel se nám to zkomplikovalo vyloučením hráče, takže jsme museli změnit taktiku a hrát drobet zezadu, abychom my samy neinkasovali. Snažili jsme se, co jsme mohli, odevdli jsme podle mě hodně dobrou práci. Velké oslabení byl také zraněný stoper, pak jsem tam musel já a nakonec jsme byli rádi, že jsme urvali ten bod a nakonec vyhráli na penalty.

 

Nakonec došlo i na penalty, vy osobně jste se ujal té rozhodující. Věřil jste, že proměníte a získáte tak  ten bod navíc?

Tak jelikož jsem nikdy penalty nekopal a nikdy jsem nebyl vybrán. Bylo to z toho důvodu, že jsem nahradil zraněného Vlčka. Vybral mě trenér na to 4. Místo, byl jsem nervózní, takže jsem si prostě řekl, že to někam kopnu, protože je to nebrankář. Zapadlo to doprava za tyč.

 

Jak jste řekl, proti vám se do branky postavil nebrankář Jan Končel. Jak by jste zhodnotil jeho výkon?

Měl hodně možností vyniknout, vždy stál tam, kam mířili střely. Nevím, jestli to bylo štěstí nebo mu to prostě všechno vyšlo. Z mého pohledu odchytal dobré utkání.

 

Jaká pro vás zatím byla letošní sezóna, jak se vám hraje?

Měl jsem tři zranění, 4 zápasy jsem nehrál. Po zápase v Dobřanech rozražená lebka, pak něco s třísly, na podzim jsem to měl takové hektické. Teď na jaře sem naštěstí již bez zranění, to si musím zaklepat, ale některé zápasy mi nevyšli podle představ. Jsem rád, že se mi to teď ve Dvorci povedlo a snad se mi bude dařit i dál.

 

Jaké máte vyhlídky do příští sezóny?

Držet se v tabulce někdy ve středu, abychom se nemuseli strachovat a hrát baráž. Před letošní

 

Co by jste nám řekl o trenérovi panu Míškovi?

Náš trenér přišel na podzim a hodně mužstvo zvednul. Co se týče tréninků jsou výborné, baví nás. Jako trenér i jako člověk je výborný, po zápase když si jdeme sednout, jde s námi a netrhá partu. Jsme s ním moc spokojení! Doufáme, že nás bude trénovat i nadále.

 

Kdo je podle vás největším tahounem týmu?

Náš napůl brankář a napůl bek Jaroslav Kastner, bez jehož pomoci a aktivity, kterou vyvíjí by to tady prostě vůbec nebylo. Bez něj by to prostě nešlo.

 

Kdo je v kabině před zápasem největší showmen a bavič?

Showmen a bavič je hlavně náš kapitán Jiří Vlček, který nám tedy teď bude v kabině chybět. Ten dělá tu nejlepší legraci v týmu.

 

Zažil jste někdy na hřišti nějaké vyjímečné gesto fair play ať už od spoluhráčů nebo od soupeřů?

Taková ta gesta, když někdo tečuje míč a rozhodčí to nevidí, tak se hráč přizná. Takováhle gesta zažívám já, vyloženě nějaké výraznější jsem nezažil.

 

V čem je pro vás fotbal výjmečný a lepší než jiné sporty?

Já se fotbalu věnuju od 4 nebo 5 let. Je to suprová hra, na zelené trávě, která mě moc baví. (úsměv) Ta pozápasová atmosféra, ať už po vítězství nebo prohře, tak je úžasná. Je to super pocit, když se ta parta semkne.

 

Jaké jsou vaše další zájmy a koníčky?

Jsem ve sboru dobrovolných hasičů, občas jezdíme na nějaké soutěže ve sportovním požáru nebo sportovním běhu. Jinak žádný jiný koníček nemám.

 

Jaký je váš největší sen?

Zatím jsem spokojený tak, jak jsem. Mám takové ty klasické životní cíle, z osobního hlediska stabilní práci, hodně peněz a rodinu. Ve fotbale už asi ničeho jinýho nedosáhnu.

 

A největší fotbalový úspěch?

 

Nejlepší úspěch ve fotbalu, když jsem v 15 letech jakožto žák dostal nabídku hrát jako B, párkrát jsem se dostal do A týmu, ale jen na lavičku na pár minut. Víc už se mi asi nepovede.

 

Děkuji za váš čas a přeji hodně úspěchů!

Díky, mějte se.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou