Vřesina chce hrát opět o nejvyšší patra tabulky

0

Po vedením trenéra Jiřího Lampárta se připravuje Vřesina na další ročník okresního přeboru. 

V letní přestávce přišla o velké opoory. Kanonýr Lukáš Fojtík jde zkusit své štěstí do divizních Petřkovic, zkušený záložník Miroslav Koval zamířil za prací do Německa a útočníka Dominika Richtera zavede jeho další fotbalová kariéra do konkurenční Bělé.

V kolonce příchodů se tkví jméno krajního beka Robina Kovala. Dále mají Vřesinu posílit dva dorostenci Martin Richter a Patrik Maisel. Ne zcela dotažen je příchod šikovného záložníka Marcela Kovaříka.

I přes toto citelné oslabení, je cílem klubu po loňské úspěšné sezóně, jak nám sdělil asistent trenéra pan Miloš Chvěja, znovu se prát o nejvyšší patra tabulky okresního přeboru. Co se týká favoritů soutěže, tak je Miloš Chvěja vidí, mezi mužstvy Hradce nad Moravicí, Stěbořicemi, Litultovicemi, Vávrovicemi. Za největšího favorita ale pokládá mužstvo Budišova nad Budišovkou. Dále moc neví, co má čekat od sestupující Slávie Opava. Doufá však, jak pronesl nakonci rozhovoru, že se mezi favority zařadí i jeho družina.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou