Rezervní tým z Pusté Polomi chce být do 5. místa

0

Rezerva Polomi zbrojí na novou sezónu pod koučem Halškou.

 

V kolonce příchodů najdeme pouze jméno brankáře Radka Matrosze, jenž do Polomi zamířil na hostování ze Suchych Lazců. Odejít by neměl žádný z fotbalistů.

Cíle, podle zkušeného trenéra Halšky, jsou každou sezónu jen ty nejvyšší. Bude podle něj záležet, na několika faktorech. Kolik hráčů z A týmů se objeví v sestavě, pokud se povedou první dva zápasy, které Polom odehraje na domácím hřišti a také, zda budou všichni klíčový hráči zdraví po celou sezónu. Pak by se měla podle něj Polom umístit do 5. místa.

Za favority soutěže považuje Stěbořice, posílený Hradec nad Moravicí, Vřesinu nebo Budišov nad Budišovkou. Za černého koně soutěže považuje Litultovice, které již na konci minulé sezóny naznačily, že se s něma bude muset hodně počítat.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou