Patrik Gedeon hledal v Krásném Dvoře nové fotbalové talenty

0

V útulném sportovním areálu v Krásném Dvoře se děti bavily sportem-fotbalem! Uskutečnila se tam náborová akce k získání nových fotbalistů. Ambasadorem této akce se stal bývalý reprezentant a prvoligový fotbalista Patrik Gedeon, který má k tomuto kraji vřelý vztah. V nedalekých Blšanech totiž prožil kus úspěšné fotbalové kariéry.

 

 

 

V rámci "Měsíce náborů" se v pátek 18.9.2015 se na fotbalovém trávníku útulného areálu v Krásném Dvoře uskutečnila třetí náborová akce v Ústeckém kraji Téměř půldruhá stovka dětí z Podbořanska si se svými učitelkami našla cestu na fotbalové hřiště v Krásném Dvoře, kde se téměř dvě hodiny věnovala sportovním aktivitám. Ty pro ně na 10 stanovištích připravili domácí funkcionáři na čele s trenérem Miroslavem Zaržickým.

 

Náborové akce se zúčastnily děti z 1. až 3. třídy místní základní školy a také předškoláci z Mateřské školky, dále autobus přivezl děti ze Základní školy Husova z Podbořan a také děti z Vilémova. Celkem jich bylo dohromady 139 a na 10 stanovištích si měly možnost vyzkoušet svoje schopnosti a dovednosti. Jejich zaujetí pro jednotlivé pohybové aktivity i dovednostní soutěže bylo bezprostřední a všechny děti se u toho náramně bavily a navzájem se povzbuzovaly. Velkou motivací pro děti v jejich snažení byla přítomnost bývalého reprezentanta a hráče mnoha ligových klubů, který také aktivně zažil fotbalovou euforii v nedalekých Blšanech, Patrika Gedeona. Ten se stal hned miláčkem všech dětí, kdy svým aktivním přístupem a pomocí při zdolávání jednotlivých sportovních disciplín, šel dětem v mnoha disciplínách příkladem a ty se tak snažily dosáhnout co nejlepšího výkonu.

 

Fandit dětem v jejich snažení přišla také místostarostka obce Mgr. Lea Jandová. Okresní fotbalový svaz v Lounech zastupoval jeho předseda Miloslav Sklenka, který dětem také přivezl sladkosti a zajistil pitný režim.

 

Půldruhé hodiny sportovní zábavy utekly jako voda. Na závěr dostávaly všechny zúčastněné děti na krk opravdovou medaili, které jim předávali za ÚKFS profesionální trenér mládeže FAČR Jan Štefko a fotbalová osobnost Patrik Gedeon, s kterým se děti i jejich učitelky během akce také na památku několikrát vyfotili. Ze sportovního areálu odjížděly děti se svými učitelkami spokojené a pořadatelé doufají, že se z nich někteří vrátí na trávník, kde si užily příjemnou zábavu a stanou se členy místní fotbalové rodiny.  

 

 

 

Foto: Miroslav Záržický


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou