V Milovicích založili nový futsalový tým

0

Fotbaloví nadšenci v Milovicích se toho nebáli a založili úplně nový futsalový tým. Futsal Milovice je jediný futsalový tým z Milovic a okresu Nymburk, který nastupuje v Okresní futsalové soutěži na Mladoboleslavsku. www.futsalmilovice.cz

Milovice již mají za sebou několik úspěchů a nyní se budou snažit prorazit v Okresní futsalové soutěži na Mladoboleslavsku. Mezi největší úspěchy Milovic patří druhé a třetí místo na mezinárodním turnaji Praga Cup, jehož se jejich hráči zúčastnili celkem čtyřikrát. Praga Cup se pravidelně účastní 24 týmů a celkem 250 hráčů, takže druhé místo z června roku 2014 a třetí z ledna letošního roku je opravdu velkým úspěchem.

 

Milovice neskončily na žádném turnaji nikdy na horším než pátém místě a třikrát se radovaly z titulu. V roce 2012 dobyly Jumbo Cup, o dva roky později v listopadu 2014 ligový turnaj Pramako a letos turnaj 3vs3.

 

S hrajícím trenérem Lukášem Řezníčkem má tým Milovic celkem deset hráčů, z nichž dva do klubu přišli v září a nejednalo se jen tak o nějaké hráče. Z futsalové Slavie, která hraje první futsalovou ligu, přišli do Milovic talentovaní hráči Marek Baran a Jan Krátký. Obě dvě posily se nedávno představily před obrazovkami České televize, když v dresu Milovic nastoupili k utkání malé kopané. Marek Baran i Jan Krátký odehráli v nově vzniklé Lize malého fotbalu slušný zápas a Baran byl dokonce u prvního gólu Milovic. Futsalovou branku Milovic bude hájit Martin Keller, který momentálně chytá za Sportovní sdružení Ostrá, hrající Středočeský Krajský přebor.

 

Hrající trenér Řezníček se netají tím, že cílem Milovic je, co nejdříve postoupit do Středočeského krajského přeboru, ale zároveň si je vědom silné konkurence. Postup do dvou sezón by byl pro nás velký úspěch, dodal hrající trenér.

 

Futsalisté z Milovic nemají vlastní halu a musejí tak dojíždět do 45 kilometrů vzdálené sportovní haly v Mnichovo Hradišti.

 

Podrobné informace včetně soupisky a rozpisu utkání najdete na www.futsalmilovice.cz

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou