Lhota mění trenéra, Petr Nykles končí!

0

Velké překvapení se událo na čtvrtečním tréninku Sokola Lhoty, kde se hráči dozvěděli o změně trenéra. 

Vypadalo to na klasický čtvrteční trénink. Hráči dorazili, ale místo trenéra Nyklese a jeho pokynů je přivítala překvapivá zpráva - dosavadní trenér byl odvolán s okamžitou platností. Důvod? Nespokojenost s předváděnou hrou.

 

Kdo je Petr Nykles?

Petr Nykles dovedl minulou sezónu mužstvo Lhoty jako hlavní trenér do krajského přeboru z prvního místa I.A třídy. V nové sezóně si zatím Lhota počínala jako velmi zkušený matador krajského přeboru a po 12. kolech jí patří pěkné 8. místo. Dvanácté kolo ale bylo zároveň poslední pro tohoto šestačtyřicetiletého ambiciózního kouče, který musel skončit. Podle neoficiálních informací to bylo především kvůli předváděné hře, která se nezamlouvala vedení lhotského fotbalu.

 

 

"Je to bohužel pravda, i mě to nemile překvapilo.", komentoval své odvolání Petr Nykles, jehož konec překvapil i samotné hráče. "Chtěl bych trenérovi poděkovat", vyjádřil se například gólman Marek Kračmer, který odchytal i poslední zápas pod Nyklesovo vedením, tj. zápas s Horšovským Týnem, kde Lhota po dobrém výkonu vyhrála 2:1.

 

 

Dočasná náhrada

Odvolaného trenéra nahradilo do konce podzimu duo Josef Humeník ml. a Zdeněk Laňka, tedy trenéři, kteří u mužstva působili i minulou úspěšnou sezónu jako asistenti, a mužstvo tak důvěrně znají. Tato dvojice již mužstvo vedla na čtvrtečním předzápasovém tréniku, po kterém již půjde tým rovnou do zápasu se Svéradicemi, který se odehraje netradičně již v 10:30, tuto neděli.

 

Za celý portál fotbalunas.cz bychom rádi panu Nyklesovi poděkovali za příkladnou spolupráci a popřáli mu hodně štěstí v životě i dalším působišti.

 

 

/foto: sokollhota.cz; zleva Petr Nykles, Josef Humeník ml., Zdeněk Laňka

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou