AKTUALIZACE: Viola cup startuje již tuto neděli, Senomaty na poslední chvíli osmým týmem. Veškeré informace k turnaji na fotbalunas.cz

0

Neděle 29.11.2015 je za dveřmi a to neznamená nic menšiho, než start legendárního halového turnaje VIOLA cup. Připravili jsme pro vás rozlosování a celý turnaj budeme podrobně sledovat. Dostal svojí speciální záložku, kterou naleznete na okresním přehledu vedle stávajících soutěži - Přehled Rakovník. Čeká na vás zde kompletní mediální servis včetně hlasování o hráče kola a několika dalších novinek, které se dozvíte s nedělním startem halového "ever greenu". Přijdte do publika podpořit svoje oblíbence, budou to potřebovat. V neděli časně poobědvat a pak od 14h v hale TJ TZ Rakovník! AKTUALIZACE: Do turnaje se připojil tým Senomat a budou se hrát čtyři kompletní kola. Páté nedělní odpoledne bude finálové.

Turnaje se v jeho 18. ročníků zůčastní osm týmů, které se budou po čtyři nedělní odpoledne potkávat postupně "každý s každým". Osmým týmem se staly na poslední chvíly Senomaty, proto původně plánované nadstavbové kolo v neděli 27. prosince přechází na standardní hrací den. O týden později celý turnaj vygraduje vyřazovacím play off. Hracím dnem je vždy neděle s výkopem ve 14h. 

Veškeré podrobnosti k turnaji naleznete v jeho speciální sekci VIOLA cup , kde je již nyní v menu přehledně rozlosování základní části, tipy experta, hráčské statistiky a mnoho dalšího. Před odehráním prvního kola se naplní soupisky týmů, krátce po jeho odehrání tam naleznete i veškeré zápasové reporty, fotky, videa, hodnocení zápasů od kapitánů, atd. V průběhu týdne můžete hlasovat o nejlepšího hráče kola a konečně před následujícím víkendem polemizovat společně s tipem experta a zhodnotit šance účastníků pro dalši hrací kolo.

 

Také se už nemůžete dočkat? Zatím tu máme řadu otázek, na ktéré se začnou teprve od nadcházející neděle rodit odpovědi. Kdo se stane vitězem turnaje? Vídíte jasného favorita ? Nebo máte tip na černého koně turnaje, který všechny zaskočí? Řekněte nám svůj názor už nyní v diskuzi pod článkem!

 

Mužete také jednoduše k libovolnému zápasu sdílet vaše vlastní fotky z tribuny a ukázat ostatním, jak ženete svůj tým za turnajovým titulem. Stačí využít magické tlačítko "+" vedle aktuálního kola, rozlosování nebo přimo v zápasovém reportu tlačítko "+ Poslat report, foto video".

 

A určitě po vás nebudeme chtít vystřihávat papírové kupóny, dávat je je poštovnímu holubovi a jiné šílenosti. Toho "u nás" budete ušetřeni :)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou