Všechny zápasy prvního kola halového turnaje VIOLA cup okem akční kamery!

0

Přinášíme vám naprostou novinku v podobě záběrů z brankové kamery, kterou jsme použili v rámci prvního kola 18. ročníku VIOLA cupu. V reportech ze zápasů najdete vždy zachycené oba poločasy z této zajímavé perspektivy. Projděte si s náma krásné branky, které vzešly z nápaditých kombinací nebo pořádných pumelic. Nechybějí skvělé zákroky brankářů a ostré fauly. Příjemnou zábavu!

S kvalitním mediálním servisem to myslíme opravdu vážně. Jsme nejrychlejší a jedno nejmenované místní medium už nás používá pro opisování informací, protože je to pro ně stejně pohodlné, jako pro vás čtenáře - otevřete pár hodin po zápase naše stránky a máte všechno jak na zlatém podnose. Jak jednoduché! Pro nás je to vynikající vizitka a známe to už z jiných okresů, kam jsme vtrhli. Ikdyž narovinu bychom byli radši, kdyby zdokonalovali svůj servis výhradně z vlastních zdrojů. Pak by z toho benefitoval především sám čtenář, protože kde je rivalita, tam je většinou i kvalita. Snad naše výzva padne na urodnou půdu. No a třeba začnou točit i videa, kdo ví ... :)

 

Záznamy celých poločasů najdete vložené přímo  reportech z utkání, ale to nám nebrání si ukázat pár nejzajímavějších momentů minulé neděle přimo.

 

První branku 18. ročníku zaznamenal Jarda Červený z FC Fokefulu, který doklepl za záda už bezmocného Hůly. Vyšachovaná obrana Roztok zde byla už jen v roli diváků a sledovala parádní kombinaci na čtyři doteky: Sklenka - Červený - Mates - Červený a góĺ !

Jaroslav Červený - 1:0 pro Fokeful

 

 

Brankář Zdeněk Řepka vyčaroval pro Úlehle body proti favoritům z Elektro Viola. Podívejte se jak:

 

 

Našli jste další zajímavé záběry, které máme dát do sestřihu? Napište nám je do diskuze a my je tam zařadíme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou