Ohlédnutí za podzimem - v Karlových Varech považují první polovinu sezóny za velmi úspěšnou

0

Na podzim prohrály jen dva zápasy, i proto patří Buldokům z Karlových Varů druhé místo v tabulce Divize A. Půlsezónu hodnotí trenér Karel Tichota.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Podstatné určitě bylo to, že se nám vydařil vstup do soutěže. Doma jsme porazili nevyzpytatelnou Čížovou a silnou Aritmu a mezitím jsme zvládli remízovat v Sedlčanech před v divizi nevídanou návštěvou.

 

Kluci si začali věřit a po zbytek podzimu podávali kvalitní výkony. Samozřejmě jsme se nedokázali vyvarovat některých výkyvů, které jsou typické pro mladé hráče a týmy, ale celkově musím hodnotit podzimní část jako velmi úspěšnou. Za celý podzim jsme prohráli jen dva zápasy.

 

Soutěž je po postupu Tachova a Táborska do ČFL více vyrovnaná. Za suverénním Hořovickem je pět až šest mužstev, která mohou usilovat o druhé místo v tabulce. Celkově získaných třicet tři bodů a druhé místo v tabulce, zatím je to postupové místo, je perfektní počin.


Určitě bych chtěl poděkovat hráčům za jejich přístup k tréninkům a zápasům. Vytvořili výbornou partu a podzim byl z jejich strany opravdu výborný, dík patří také vedení klubu, které nám vytváří dobré podmínky a všem lidem, kteří se o chod áčka starají. Věřím, že na jaře budeme dělat opět radost našim příznivcům i skvělým fanouškům, kteří nás neúnavně podporují nejen doma, ale i na hřištích soupeřů.

 

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Nejhorší? Na ZČE Plzeň, kde jsme podali opravdu špatný výkon, a doma s Doubravkou, která u nás hrála velmi dobře. Naopak nejlepší zápas jsme odehráli s lídrem soutěže Hořovickem, které jsme doma porazili po zásluze 3:1.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

V zimní přípravě nejsme přihlášeni na žádný turnaj, ale zvolili jsme formu jednotlivých přípravných utkání. Počítám s tím, že do zahájení soutěže jich odehrajeme sedm a první sehrajeme už 16. ledna v Plzni proti juniorce Viktorky. Poslední generálku před Čížovou sehrajeme 5. března v Chomutově.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Co se týká změn v kádru áčka tak můžu jenom říct, že asi nebude pokračovat Martin Polom. O konci kariéry přemýšlí Tomáš Oslovič. Byl bych ale rád, kdyby alespoň jarní část sezony odehrál, protože jeho přítomnost na hřišti i v kabině je hodně znát. Hostování v Tachově končí Honzovi Staňkovi a věřím, že jaro stráví ve Varech. Další příchody jsou zatím v jednání.  

 

V zimní přípravě dostanou opět šanci někteří naši dorostenci, kteří by výhledově mohli doplnit naše áčko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou