Ohlédnutí za podzimem - v Hořovicích jdou směle za postupem

0

Dominantní podzimní část mají za sebou fotbalisté Hořovicka, za celou půlku sezónu ztratili jen šest bodů a mílovými kroky kráčejí za postupem do České fotbalové ligy. Hodnocení uplynulých týdnů a měsíců se zhostil kapitán týmu Luděk Kaufman.

Jak hodnotíte podzimní část sezóny?

Samozřejmě nemůžu hodnotit jinak než kladně. První zápas jsme tedy hlavně výsledkově nezvládli, ale jinak jsme třináct zápasů vyhráli. Počet vstřelených a obdržených branek ukazuje, že tam kde jsme, jsme zaslouženě. Podzimní část jsme zvládli skvěle.

 

Jaké zápasy, které jste odehráli, byly nejlepší a nejhorší?

Nejhorší samozřejmě s Klatovy a Vary. Nemůžu říct, že bychom herně nějak propadli, ale v prvním zápase s Klatovy jsme neproměnili několik šancí. S Vary to byl takový spíš remízový zápas, ale rozhodla pohotovost Psohlavce. Těch dobrých a kvalitních zápasů bylo spoustu – vyzdvihl bych asi duel s Čížovou, kdy jsme vedli v poločase 5:0. Ceníme si vítězství nad Motorletem, dobrý zápas jsme odehráli se Sedlčany.

 

Jak vypadá váš program zimní přípravy?

Trenér nechtěl do žádného zimního turnaje, máme naplánováno pět nebo šest přípravných zápasů většinou s divizními a třetiligovými kluby. Budeme trénovat čtyřikrát týdně a jak znám trenéra, tak to nebude nejjednodušší příprava. Myslím, že nás kondičně na jaro připraví velmi dobře.

 

Chystáte změny v kádru? Kde chcete posílit, kdo přijde, kdo odejde?

Prioritou pro nás je udržení mančaftu, prodloužení hostování, které tam máme. O příchodech nevím, budeme se zaměřovat, abychom udrželi kádr takový, jaký máme. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou