Tip Experta -18.kolo IA tř. sk.A: Marek Walla

0

      Marek Walla, hráč Líšně, je téměř osudově spjat se Zbrojovkou Brno. Nejprve se tam objevil  jako začínající benjamínken. Pak se tam vrátil jako teenager a do třetice ho ligový klub dostihl v Líšni,která se stala jeho farmou. Ovšem fotbalová je celá jeho rodina. Maminka je vedoucí  líšeňské rezervy, vede statistiky a posílá je na webové stránky klubu. Ovšem doma moc zápasy nerozebírají. Nicméně vše si Marek musí ve fotbalovém životě odkopat sám. Protokce neexistuje. Tento hráč nám zasvědceně pohovořil o možných výsledcích nástávajícího kola.

TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev. - SK Líšeň B , TIP : 2 

Utkání mezi domácím Cukrovarem a vedoucím mužstvem tabulky z Líšně vypadá na první pohled jednoznačně, opak je však pravdou. Hrušovany budou chtít na své půdě minimálně bodovat a odčinit tak vysokou porážku z posledního vzájemného střetnutí. Proti tomu bude hostující tým, který se po pomalejším rozjezdu dostává zpět do formy. Ve vyrovnaném souboji vstřelí hostující celek o gól více a zvítězí.  

SK Sokol Lipovec - FC Boskovice  , TIP : 2

Boskovice dokázali otočit skóre v derby s Kunštátem, a i v předchozím zápase s Tasovicemi prokázali svoji sílu. Domácí Lipovec má na začátku jarní části sezóny těžký los a jeho bodová sbírka se nerozroste ani proti Boskovicím.   

FK Kunštát - SK Slatina  , TIP : 1 

Tým z Kunštátu si svými výkony říká o podstatnou roli ve hře o postup do krajského přeboru. Nejdříve na domácím hřišti připravil o dva body Líšeň, a kdyby nebylo sporného vyloučení jejich hráče v Boskovicích, pravděpodobně by oloupili o body i je. V utkání se Slatinou budou lepším celkem a vyhrají.    

TJ Sokol Tasovice B - SK Šlapanice , TIP : 0

Zápas, který nebude příliš bohatý na branky může rozhodnout jediná přesná trefa. Rozuzlením tohoto zápasu bude remíza. Nasvědčují tomu hned dva fakty. Šlapanice mají na svém kontě největší počet nerozhodných výsledků v celé soutěži. A přičíst můžeme i Tasovické sedmi zápasové čekání na výhru.   

Sokol Dobšice - RAFK Rajhrad , TIP : 0 

Domácí ze znojemského předměstí na svém hřišti body rozdávají jen málokdy. Avšak rozjíždějící se Rajhrad získal na jaře už šest bodů ze tří utkání. I když bych se přiklonil spíše na stranu hostů, věřím, že tento duel slibuje velmi napínavou bitvu, která ovšem skončí dělbou bodů.    

TJ Sokol Bořitov - SK Žebětín , TIP : 0

Žebětín dokáže připravit o body i mužstva z čela tabulky, avšak na hřištích soupeřů se mu vůbec nedaří. Z osmi utkání na hostujících stadionech získal pouhé tři body a ani jednou nedokázal zvítězit. Bořitov ani v tomto klání nedokáže prolomit sedmi zápasovou šňůru čekání na vítězství. Zápas skončí nerozhodně. 

FC Slovan Brno - SK Miroslav  , TIP : 1 

Pokud brněnský Slovan ztratí nějaké body v bitvě o postup, pak je to na venkovním hřišti. Domácí tvrz byla dobyta pouze jednou, a to tím nejtěsnějším možným výsledkem. Miroslavi se prolomit skvělou domácí bilanci nepodaří, naopak se bude snažit, aby si neodvezla větší brankový příděl.



 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou