Slavojáci v úterý místo tréninku hrají přípravu proti repre týmu Vězeňské služby ČR

0

Šampionát se blíží, je třeba potrénovat! Reprezentační tým Vězeňské služby ČR se utká s divizním týmem Českého Krumlova v úterý 31. 5. od 18:00, nenechte si ujít tento jedinečný zápas!

Reprezentační tým Vězeňské služby ČR sehraje v úterý od 18 hodin přátelský zápas s divizním mužstvem Slavoje. Výběr profesionálních zaměstnanců vězeňské služby je na jihu Čech na soustředění před rezortním šampionátem a v Českém Krumlově se představí v rámci přípravy.

 

Slavojáci budou mít zápas místo tréninku jako herní přípravu. Nic jednoduchého je ale zřejmě nečeká - podle informací z vedení repre mají v kádru např. i aktivní fotbalisty z třetí ligy. Každopádně vítaná změna uprostřed tréninkového týdne před sobotním ostrým startem v Rokycanech.

 

Autor: František Lippl


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou