TIPliga hledá prvního experta, který trefí všechno!

0

Těsně před koncem soutěží přinášíme ochutnávku z TIPligy pro příští sezónu. Jak jí vyzkoušet, se dozvíte v článku. Je zatím ještě tak trochu schovaná, tak trochu pro experty ...  

Není žádnou novinkou, že před každým kolem ve své oblíbené soutěži naleznete pravidelnou rubriku Expert Tip, která rozebírá zápasy nadcházejícího kola. Roli Experta na sebe berou funkcionáři, hráči a trenéři. Teď přichází čas i pro všechny ostatní. Každý už může ukázat, že právě on je tím nefalšovaným expertem soutěže.

 

Jak na to? Hledejte žluté tlačítko Tipovat. Najdete ho na přehledu soutěže v kartě "Přiští kolo", u jednotlivých utkání a také přímo v každém Expert tipu pro následující hrací kolo. Ke každému utkání můžete dokonce i volitelně napsat komentář a dokázat, že to není jen střelba naslepo. Že prostě víte, jak to dopadne. Za každý správný tip dostáváte bod a můžete mezi sebou už teď soutěžit. Ale hlavně natrenovat na přiští sezónu, kde už na nejlepší tipaře budou čekat i odměny.

Tímto ale tipování u nás nekončí. Již brzy se dočkáteTIPLigy, kde si budete moci sestavit tiket z libovolných utkání napříč celou republikou. Předvolený "tiket" ve formě expert tipu ale zůstane zachován. Právě tam tam totiž bude pořád možné odůvodnit svoje tipy a pokořit třeba i experta, kterého má v rukávu redaktor.

 

Pište nám do komentářů zkušenosti s používáním

Dejte nám vědět, co se líbí, co se nelíbí a my se pokusíme všechny podněty a vylepšení zapracovat do finální verze TIPligy. V rámci TIPligy bude vylepšen i systém zadávaní tipů, představeno nové sestavování vlastního tiketu a také samozřejmě bude dostupná rozšířená uživatelská správa a statistika, kde najdete všechny svoje tikety, včetně možnosti se s nima pochlubit přátelům na socálních sítích.  

 

Vyhodnocení a bodování

Za každý správný tip máte bod. Přímo v Expert tipu pak naleznete žebříček všech tipujících seřazených podle získaných bodů. V rámci TIPligy se bude soutěžit o zajímavé ceny, takže trénujte, ať jste pro přiští sezónu v té nejlepší kondici.  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou