Postupující a sestupující v soutěžích pořádaných opavským fotbalovým svazem

0

Pojďme si říci výčet postupujících a sestupujících. Vše se však může ještě během letní přestávky změnit.

Okresní přebor: Z vyšší soutěže nesetupuje nikdo. Do vyšší krájské soutěže postupují první Suché Lazce. Díky příznivé konstelaci sestupuje pouze rezerva Chlebičova. Z nižší soutěže postupují její vítězové z Hlavnice a Hněvošic.

 

III. A třída: Z okresního přeboru sestupuje rezerva Chlebičova. Do okresního přeboru naopak míří Hněvošice. Ze IV. A třídy postupují fotbalisté z Horní Lhoty. Černý sestupový petr spočinul na rezervě Oldřišova.

 

III. B třída: Z okresního přeboru nesetupuje nikdo. Směr okres má namířeno Hlavnice. Ze IV. B třídy rozšíří soutěž rezerva Slavkova. Sestup nepotkal žádné z mužstev.

 

IV. A třída: Z vyšší soutěže setupuje Oldřišov, který bude nahrazen Horní Lhotou.

 

IV. B třída: Do vyšší soutěže postupuje slavkovské béčko. Z nižší naopak nesetupuje nikdo.

 

Tak takhle to dopadlo na sportovním poli. Uvidíme však, jak se vše přes léto vyvrbí s novými pravidly, které zakazují hostování.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou