TIP Experta: 18. kolo bude velmi vyrovnané, tvrdí Tomáš Koubek

0

Osmnácté kolo třetí třídy tachovského okresu přináší velmi zajímavý a nabitý program. Diváci očekávají velmi vyrovnaná utkání, protože proti sobě nastoupí převážně sousedé z tabulky. Na hřiště lídra, Sokolu Lom, přijede bojovat o prvenství v tabulce Staré Sedliště. Dále se střetnou třetí se čtvrtým, nebo poslední s předposledním. Jako experta víkendu jsme si protentokrát vybrali pana Tomáše Koubka, otce jednoho ze strážských fotbalistů a zároveň sekretáře téhož oddílu, který se nám svěřil, že svému Sokolu Stráž příliš nevěří.  Ve šlágru kola pak favorizuje Lom.

Hraničář Částkov B (14) - Sokol Trpísty (13)

Tip: 0

Souboj sestupem ohrožených rozhodnou Trpísty na penalty.

 

TJ Kladruby (12) - TJ Lesná (8)

Tip: 1

Trápící se Kladruby zaberou a zvítězí.

 

Sokol Lom (1) -  TJ Staré Sedliště (2)

Tip: 1

Utkání kola. Na hřišti u železniční trati zvítězí po boji domácí.

 

Sparta Dlouhý Újezd B (4) - Sokol Konstantinovy Lázně B (3)

Tip: 0

Utkání béček je vždy nevyzpytatelná záležitost. Zvítězí domácí na penalty.

 

FK Planá B (7) - Čechie Halže A (5)

Tip: 2

Utkání bude vyrovnané, ale nakonec se miska vah nakloní na stranu Halže.

 

Baník Stříbro B (9) - Sokol Kšice B (6)

Tip: 2

Baníkovský A-tým hraje také v sobotu, takže rezerva bude skutečně béčkem doplněným o dorostence. V tomto derby rezerv zvítězí Kšice.

 

Sokol Stráž B (10) - Baník Zadní Chodov (11)

Tip: 2

Část hráčů Stráže B čeká ráno utkání dorostenecké krajské soutěže, takže ke konci utkání se projeví únava a hosté zvítězí. 

 

"Z utkání III. třídy, bych divákům doporučil rozhodně šlágr kola, tedy souboj o první místo mezi Sokolem Lom a Starým Sedlištěm. Oba tyto celky mají vysokou kvalitu a jsou jasnými aspiranty na postup. Zároveň bych ale chtěl fanoušky pozvat na utkání žáků a přípravek, kteří již také své soutěže rozehráli. V soutěži starších žáků hraje první s druhým, a to Chodský Újezd proti Třemešné. V soutěži přípravek můžeme vidět výborné utkání Tachova se Stříbrem, kdy hosté rozhodně nebudou pro suverénní Tachov lehkým soupeřem, kterému by slušela daleko vyšší soutěž.", dodává náš expert kola závěrem. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou