Košutka Plzeň v rámci soustředění změřila síly s divizní Sušicí

0

Košutka má v I.A třídě nepříliš vydařený podzim, když nasbírala patnáct bodů a v tabulce jí patří předposlední příčka (čtyři výhry, dvě remízy a devět porážek, skóre 18:32). Na jaře tak bude muset zabojovat o setrvání v soutěži. Tým má teď za sebou tradiční zimní soustředění v Sušici.

TJ Sušice vs. TJ Košutka Plzeň 1:0 (1:0)

Branka: 45. Szedmák

Sestava Košutky: Frémund - Řežábek (45. Bříza), Primas, Macht, Pekník - Fikar (55. Džilič), Kovařík, Chabr, Kalaš - Triner, Liška (87. Stanka)

 

Sušice sehrála přípravný zápas hned den poté, co přehrála v přáteláku MFK Dobříš. Zápas nakonec vyhrál favorit, když se trefil v závěru první půle zápasu hraném na umělé trávě Jakub Szedmák. Ten se tak po vážném zranění paty, kdy nehrál téměř celý rok, úspěšně vrátil do sestavy a trenérovi ukázal, že branky střílet nezapomněl.

 

Po zápase panovala spokojenost ale i na hostující straně, a to jak ze strany trenéra Košutky, tak ze strany hráčů. "Diviznímu celku jsme místy zle zatápěli a dostali se i do dvou vyložených šancí," liboval si klub z I.A třídy na svém facebooku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou