Jesenice prvním přemožitelem Lužné v zimní přípravě

0

Rakovník - V sobotu se v areálu Tatranu Rakovník sehrálo přípravné utkání celků ze stejné soutěže. Luženští před tímto zápasem nepoznali v přípravě chuť porážky. Soupeř z Jesenice se představil po zimní pauze vůbec poprvé a i přes první inkasovanou branku nesložil zbraně, zavelel k obratu a dotáhl zápas do vítězného konce.

TJ Sparta Lužná - FC Jesenice 2:4 (1:1)

Po podzimní části dělí mužstvo Lužné a Jesenice pouhé 3 body. Při pohledu na tabulku se tedy dal čekat vyrovnaný souboj, čemuž také odpovídal poločasový výsledek. Jako první se ujali vedení hráči luženské Sparty, když se krátce po půl hodině hry dostal k míči Pokorný, našel na vápně luženského kanonýra Šnajdra, který po otočce na úrovni šestnáctky poslal míč do horního růžku soupeřovi svatyně - 1:0. Soupeř se nechtěl smířit s nepříznivým stavem a do poločasu stihl vyrovnat. Díky důraznému napadání v pokutovém území luženských se jeseničtí dostali k balonu a dopravili ho až do sítě - 1:1.

 

Druhý poločas byl v režii hráčů z Jesenice. V 60' se po centru z trestného kopu prosadil nikým neobsazený hráč jesenických a upravil skóre ve prospěch svého týmu - 1:2. Zanedlouho potvrdila Jesenice své vedení střelou z též standartní situace na bližší tyč - 1:3. Poslední gól jesenických padl po úspěšném napadání rozehrávky soupeře a následném samostatném úniku na branku - 1:4. Krátce před koncem na sebe nechal upozornit luženský Šnajdr, který využil přihrávku Adama Špičky a po úniku upravil skóre, které se již nezměnilo - 2:4.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou