Hráči SK Rakovník v sobotu nestačili na divizní Ostrov

0

Ostrov - Fotbalisty SK Rakovník čekal náročný herní víkend. Nejprve v sobotu je přivítal divizní Ostrov na své umělé trávě a v neděli účastník Pražského přeboru Horní Měcholupy, rovněž na své umělé trávě. Šanci dostali také hráči B-mužstva či nadějní dorostenci.

 

FK Ostrov – SK Rakovník 5:3 (4:0)

Vstup do zápasu neměli Rakovničtí špatný. Ve 4‘ po krásné a rychlé akci Nwogu s Hamouzem šel P. Tvrz sám na branku, ale v zakončení mu utekl míč. Od 10‘ převzali otěže hry domácí, kterým to ovšem usnadnila lehkovážná hra rakovnické obrany. Ve 12‘ domácí rozehráli na krátko rohový kop a z následného centru domácí hráč otevřel skóre zápasu – 1:0. O deset minut později Rakovničtí vystavili domácího hráče do ofsajdu, ale praporek pomezního rozhodčí zůstal dole a Ostrovští vedli 2:0. Mimochodem tento pomezní rozhodčí v druhé půli pro změnu „odpustil“ pár ofsajdů i hostům.

 

Ve 27‘ Pešek váhal se svým výběhem, nakonec vyběhl, ale byl u míče pozdě a domácí hráč s přehledem udělal kličku, aby následně zakončil do odkryté branky – 3:0. O minutu později domácí využili pomalejšího návratu rakovnické defenzivy a po rychlém brejku vstřelili čtvrtou branku – 4:0. Do poločasu mohli rakovničtí hráči snížit, ale Pucholtův volej zamířil těsně vedle levé tyče.

 

Druhý poločas chtěli Rakovničtí hráči změnit stav zápasu, ale hned po pár minutách vstřelili domácí pátou branku – 5:0. Zhruba po hodině hry domácí tým odešel fyzicky a hosté se začali dostávat více do hry. V 66‘ šel Nwogu sám, ale domácí brankář přečetl jeho kličku. O pět minut později si domácí vstřelili vlastní branku – 5:1. V poslední desetiminutovce měli hosté řadu brankových příležitostí.

 

V 83‘ Pucholt vybojoval míč a vyslal Kýzla do úniku, který krásně obstřelil brankáře – 5:2. V 87‘ Hamouz po zisku míče vysunul P. Tvrze do vápna. Jeho střelu domácí brankář jen vyrazil k nabíhajícímu Marešovi – 5:3. Po této brance krásně Mareš vnikl do vápna po levé straně, ale místo nahrávky pod sebe akci zakončil sám a byl z toho „jen“ rohový kop. Šanci na snížení měl i Kýzl, ale ve svém dalším samostatném úniku si v zakončení ukopl míč.

 

SKR: Pešek – Beneš, Fojtík, Gašpárek, Severin – Mareš, Pucholt, Sklenka, R. Hamouz, P. Tvrz – Nwogu. Hokejově střídali: Mates, Nováček, Jirásek, Kýzl. Trenér: Libor Šíma.

FKO: Süttö M. - Liška, Tůma, Tolar, Rašman - Kobera, Matoušek, Pachta, Dušek - Novotný, Diviš. Střídali: Horvath D., Horvath J., Nýber, Vrba. Trenér: Ivan Filip.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou