Hodnocení sezóny: MFK DOBŘÍŠ

0

Příjemné překvapení ročníku 2016/2017 si přichystali fotbalisté Dobříše. Nováček vstupoval do čtvrté ligy s cejchem jednoho z kandidátů na sestup, blýskl se ale konečným sedmým místem a jasnou záchranou.

Sezónu hodnotí předseda klubu Martin Hemr: „Pokud znáte historii dobříšského fotbalu, jistě víte, že se nám povedla tato sezóna na výbornou – sedmé místo v divizi a 44 bodů je z mého pohledu vskutku velký úspěch. V minulosti jsme pokaždé jako nováček v následující sezoně vždy sestoupili. Tento úspěch kvitují hráči, funkcionáři a široká obec fanoušků, kteří ve velkém počtu navštěvovali naše zápasy.

 

I já bych chtěl našim hráčům v tomto ohledu poděkovat za zodpovědný přístup k zápasům. Nejenže hráli pohledný fotbal, ale co já si osobně stavím velmi vysoko, že hrají bez jakýchkoliv finančních odměn. Tuto skutečnost považuji za raritu v dnešním fotbalovém světě, kde hraje hlavní prim zejména materiální stránka věci. Dokázali něco, co pro mne má hodnotu zejména po lidské stránce a též ukázali, že peníze nemusí být vždy to nejdůležitější. Za to jim patří velké díky.

 

Mohl bych zde vyzdvihnout hned několik hráčů, ale cítil bych to jako křivdu vůči těm, kteří jsou součástí týmu, protože nikdo nehrál jako jednotlivec, ale všichni jako tým. A protože tým je jen jeden, tak musím vyzdvihnout všechny hráče, ať hrají na jakémkoli postu, a rovněž celý realizační tým včetně našeho maséra.

 

Ale jednu věc přece jen zmíním. Podařilo se nám do mužstva přivést mladé nadějné hráče, kteří se vedle zkušených a ostřílených borců neskutečně zlepšili, zapadli do týmu a jsou teď jeho součástí. Pro mne je to vizitkou, že něco děláme dobře, a pevně věřím, že v tomto směru to takto bude dál pokračovat. Jsem přesvědčen, že budeme přivádět a vychovávat dál mladé hráče, kteří budou chtít hrát fotbal hlavně pro svoje potěšení.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Bezpochyby skvělý rok mají za sebou hráči Dobříše. Bezpečně si pohlídali udržení v divizi i pro další sezónu, což se středočeskému klubu povedlo poprvé v jeho historii. Posíláme velké gratulace!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou