FOTO: Štěchovice si v přípravě připsaly čtvrtou výhru

0

Letní příprava se dostala do své druhé zápasové poloviny. Pátý zápas odehráli fotbalisté Štěchovic doma proti divizní Soběslavi. Proti dosti fotbalovému soupeři, který jim hlavně v prvním poločase byl zdatným soupeřem, si připsali čtvrtou přípravnou výhru. Střelecky se dařilo Lukáši Batkovi, který se prosadil hattrickem.

Na úvodní gól zápasu se čekalo do 17. minuty, když pohledný a rychlý útok domácího mužstva zužitkoval po přihrávce Štědronského Batka. Vedení Štěchovicím vydrželo pouze dvě minuty, velmi špatnou přihrávku Jakobovského dokázala Soběslav využít k vyrovnání Šmídmajer a nerozhodný stav vydržel až do poločasu.

 

Ve druhém poločase už to sice nebyla tak hezká podívaná, ale projevila se i  větší kvalita účastníka ČFL oproti diviznímu soupeři. Dva kroky k výhře učinil Batka v 48. a 52. minutě, když dvěma góly dovršil hattricku a určil průběžný stav na 3:1. Dvacet minut před koncem se prosadil Kučera přesnou střelou z otočky. Soupeř ze Soběslavi ještě kosmeticky upravil konečný výsledek devět minut před koncem, když Podráský využil poměrně chaotické situace ve vápně Štěchovic.

 

Do zápasu nastoupili Štěchovičtí mírně oslabeni. Tentokráte nenastoupili Busta, Hřebeček či Volešák. Zbytek aktuálního kádru byl k dispozici včetně testovaného Jonáše z Motorletu Praha.

 

Se svým výkonem byli Soběslavští spokojeni. "Výborný zápas sehráli naši hráči ve Štěchovicích, i když prohráli 4:2. Účastník ČFL potvrdil své kvality až ve druhém poločase, kdy dvěma góly v rozmezí pěti minut strhl vedení na svou stranu," uvedl jihočeský klub na svém facebookovém profilu.

 

TJ Štěchovice – TJ Spartak Soběslav 4:2 (1:1)

Branky: 17., 48. a 52. Batka, 70. Kučera – 19. Šmídmajer, 81. Podráský

Sestava domácích: Soukup – Švejda, Jakobovský, Kučera, Hájek – Sulík, Pavlík, Maruš, Košata – Štědronský, Batka

Střídali: Jonáš, Šum, Vašák

 

Autor: Michal Kunc pro oficiální web klubu TJ Štěchovice, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou