FOTO: Pouťový turnaj v Čisté vyhrál Slavoj Suchdol!

0

Čistá - Poslední červencovou sobotu se hrál v Čisté pouťový turnaj, jehož se zúčastnily tři týmy. Původně se turnaje mělo zúčastnit mužstvo domácí Čisté, dále Slavoj Suchdol a Trafo Hadačka, která ovšem svou účast na poslední chvíli odřekla, a tak pro místní pořadatele nastal nečekaný problém, který byl ale vyřešen.

,,Zároveň s tradiční poutí se v Čisté konal na konci července pouťový fotbalový turnaj 3 mužstev, kterého se původně měla zúčastnit domácí Čistá, Slavoj Suchdol a FK Trafo Hadačka. Bohužel museli pořadatelé řešit zapeklitou situaci, když v jednu hodinu v noci Hadačka napsala, že nedorazí. Vyřešili to způsobem, že z mužstva Čisté vytvořili 2 menší mužstva - Čistá A a Čistá B, které si mezi sebou zahráli první zápas na zkrácené hřiště. Zde mužstvo A svojí zkušeností mladší ročníky přehrálo výsledkem 5:2 a v dalších dvou utkání se mužstva navzájem doplňovala proti třetímu týmu Slavoje Suchdol. Nejprve nastoupilo proti "pražákům" můžstvo B, které prohrálo 5:0 a po delší pauze mužstvo A, na které už doléhala celodenní únava a prohrálo 1:3. Vítězem turnaje se stalo mužstvo Slavoje Suchdol.

 

Přehled:

 

Čistá A - Čistá B 5:2

 

Čistá B - Slavoj Suchdol 0:5

 

Čistá A - Slavoj Suchdol 1:3

 

1. Slavoj Suchdol     6 bodů     8:1

2. Čistá A                 3 body     6:5

3. Čistá B                 0 bodů     2:10

 

I přes ranní nepříznivou situaci si všichni dostatečně zahráli a byli příjemně naladěni na večerní zábavu," zhodnotil turnaj hráč čisteckého "áčka" Jiří Votroubek mladší.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou