Jankovští posilují! Do týmu přichází Pavel Kučera

0

Do realizačního týmu Jankova přichází nová tvář. Brankáře divizního celku bude mít na starost bývalý gólman Českých Budějovic nebo Mladé Boleslavi Pavel Kučera.

Jedenačtyřicetiletý Pavel Kučera během své fotbalové kariéry prošel pěti českými prvoligovými kluby. Přes Teplice, Blšany, Žižkov a Mladou Boleslav se usadil v Českých Budějovicích, kde se stal dlouhodobou brankářskou jedničkou. 

 

Nejslavnější okamžiky ale zažil v pražském klubu, se kterým si zahrál i Pohár UEFA a vyřadil Glasgow Rangers. Byl navíc vyhlášen nejlepším hráčem zápasu ve Skotsku!

 

V posledních letech působil Kučera jako trenér mádeže v budějovickém Dynamu, nyní se přesunul do blízkého Jankova, kde bude zastávat pozici kouče gólmanů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou