Dobroslavice v posledním přípravném zápase zachraňovaly remízu ve Vřesině

0

Oba týmu sehrály ve čtvrtek svou generálku před vypuknutím ostrých zápasů v Okresním přeboru.  Před utkáním vydatně sprchlo a hráči tak měli vytvořené ideální fotbalové podmínky. Hostující Dobroslavice vstoupily do zápasu velmi aktivně, ale Vřesina se rychle dostala do zápasu a smrtelně začala trestat chyby v obraně soupeře. Domácí vedli už o tři góly, přesto se novic z Dobroslavic zvedl a utkání dotáhl do remízy. Diváci mohli v tomto zápase vidět celkem 10 branek.

Vřesina - Dobroslavice 5:5 (4:1)

 

Dobroslavice v úvodních deseti minutách spálily dvě obrovské šance a trestem jim byly dvě laciné chyby v obraně, na které domácí zareagovali dvěma brankami do prázdné brány – 2:0. Úpěšnými střelci byli Boček, a po něm Boháč. Snížení přišlo za nedlouho, kdy dostal průnikovou přihrávku mezi obranu domácích hostující rychlík Chromečka a tváří v tvář brankáři si poradil mazáckou střelou k tyči – 2:1. Domácí ovšem rychle zareagovali a po nebezpečném centru do šestnáctky zkušeně dobroslavický Lukáš zavěsil hlavou pod břevno do vlastní brány – 3:1. Do poločasu přidali domácí ještě jednu branku, když se do listiny střelcú zapsal Koval. Poločas tedy skončil 4:1.

 

Druhý poločas se nesl v duchu velkého dobroslavického návratu. Po deseti minutách se dostal k odraženému míči Chromečka a nekompromisní střelou z rohu velkého vápna zabil všechno živé v růžku domácí svatyně – 4:2. Tlak hostů se stupňoval a po jednom z rohu naběhl nebojácně do malého vápna Pavelek, který hlavou propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:3. Dobroslavice byly najednou na koni, ale i přesto nedokázaly zastavit rychlý útok domácích a inkasovaly po krásné kombinaci novou posilou Kasanem gól do prázdné brány – 5:3. Zápas ale nebyl ještě ani zdaleka u konce a hostující tým se snažil skóre dotáhnout. Po skrumáži v domácí šestnáctce se míč odrazil k agilnímu Vovesovi, který prokázal přehled a míč posunul na volně stojícího Chromečku, který měl před sebou celou bránu a technickou střelou z první k tyči zkompletoval hattrick – 5:4. O chvíli později byl nevídaný comeback dokonán, když u levé lajny zatáhl míč Chromečka, nabídl vyloženou šanci do prázdné brány Vovesovi, ten ale gólem pohrdal a míč špatně trefil, ale štěstí Dobroslavicím přálo a míč se odrazil k volně stojícímu Osmančíkovi, který s přehledem z 20 cm uklidil míč do brány – 5:5. V závěru zápasu už si žádný tým nevytvořil šanci, kterou by proměnil v rozhodující branku a zápas skončil zaslouženou remízou. Oba týmy si před začátkem soutěže tedy zvýšily sebevědomí v útočné fázi, naopak na té obranné je třeba ještě zapracovat.

 

Branky: Boček, Boháč, vlastní Lukáš, Koval, Kasan - Chromečka 3, Pavelek, Osmančík.

 

Autor: Václav Chromečka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou