Třetí ročník akce Nakopeme dětem je za dveřmi!

0

Rakovník - V sobotu 9. prosince od 11:30 vypukne ve sportovní hale již třetí ročník charitativního turnaje Nakopeme dětem, který pořáda společnost LOEX v čele s Janem Loderem. Předpokládaný konec akce je stanoven kolem půl páté odpoledne.

Na palubovce místní sportovní haly budou k vidění opravdu velká jména. Z fotbalové sféry za Real Top Praha nastoupí Tomáš Hübschman, Jan Rajnoch, Tomáš Pešír, Milan Fukal, Marek Heinz a Jakub Štefek (vedoucí mužstva a trenér brankářů reprezentace ČR v malém fotbale). Z ženského fotbalu akci navštíví Lucie Kladrubská (Sparta Praha) a Tereza Krejčiříková (Slavia Praha).

 

Ty doplní osobnosti z kulturní sféry, jmenovitě Jakub Štáfek alias „Julius Lavický“ z Vyšehradu, Ladislav Hampl jako „Jarmil“ z Okresního přeboru, další aktér úspěšného fotbalového seriálu Leoš Noha, zpěvák Kamil Střihavka, režisér Vojtěch Nouzák, kuchař Jiří Babica, všem dobře známý komentátor Jaromír Bosák a chybět nebude ani prezident Realu Top Praha Alexandr Smita.

 

Celou akcí bude provádět Pavel Nečas, herec známý jako boss Matějka z Okresního přeboru a dalších seriálů a filmů. Ten tak vystřídá na moderátorském postu Jaromíra Bosáka, který akcí prováděl minulý ročník.

 

Na místě bude možnost soutěžit v tombole a v dovednostních soutěžích o spousty zajímavých cen! Vyhrát můžete podepsaný dres AC Sparta Praha, dále dres bývalého reprezentanta Jana Kollera, mladoboleslavského Marka Matějovského nebo Ondřeje Mazucha z druholigového anglického klubu Hull City. Dále podepsané tričko Realu Top Praha přímo z akce, permanentky AC Sparta Praha nebo do rodinného centra Korálek v Rakovníku, herní konzoli PS4 a spousty dalších zajímavých cen.

 

Minulý ročník je Janu Loderovi podařila prostřednictvím charitativního turnaje vybrat pro SOS Andělé částka 215 351 Kč. Povede se tento rok tuto krásnou sumu ještě navýšit? A jak se sám organizátor na akci těší?

 

"Na tento "třetí" ročník se opět velmi těším, ale zároveň cítím i určitou zodpovědnot a trochu strach, aby se akce povedla. Očekávám opět skvělé sprotvní výkony, řadu vtipných momentů a to i díky skvělému moderátorovi, kterého máme. Oproti minulému ročníku jsem se snažil zapracovat více na propagaci akce, což se myslím povedlo. Výrazně více jsme inzerovali akci v tisku. Zároveň jsme o tom informovali veřejnost pomocí roznosu letáků přes Českou poštu. A takový bonbónek byl rádiový spot v několika rádiích, který ještě stále i nyní můžete z rádií slyšet. A tím jsem se snažil vylepšit návštěvnost akce, kterou bych letos chtěl výrazně navýšit," sdělil před akcí Jan Loder.

 

FB událost ZDE.

 

Článek z minulého ročníku ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou