Umístění okolo šestého či osmého místa by pro nás bylo ideální, říká rejšický trenér Miroslav Hruška

0

Rejšický nováček krajského přeboru měl podzimní část sezóny jako na houpačce. Po pozvolném úvodu přišlo několik velmi dobrých výsledků a vypadalo to, že Rejšice přezimují v horní polovině přeborové tabulky. Závěr se ale svěřencům trenérů Miroslava Hrušky a Karla Uhlíka příliš nepovedl. Z posledních šesti zápasů vybojovali pouhý bod a po půlce soutěže jsou zatím na jedenácté příčce. „Neberu to tak, že budeme hrát o záchranu,“ říká před jarem hlavní trenér Miroslav Hruška. 

Rejšičtí se dostali do páté nejvyšší soutěže až dodatečně ze třetího místa 1.A třídy skupiny B. „Postoupili jsme na úkor jiného týmu. Proto bylo pro nás vše hrozně rychlé,“ vrací se do letních měsíců trenér Hruška. Ten vzápětí dodává, že strach z vyšší soutěže v jeho týmu rozhodně nepanoval. „Mohli jsme mít určitě o šest až sedm bodů více. Umístění okolo šestého či osmého místa by pro nás bylo ideální,“ říká mladý ambiciózní trenér, který tu a tam také obuje kopačky a nastoupí do zápasů rejšického týmu.

 

 

Jeho svěřenci se připravují na důležitou část sezóny převážně na umělé trávě v Benátkách nad Jizerou. „Absolvovali jsme také zimní soustředění v Osečné,“dodává Hruška. Ten společně s celým realizačním týmem musel dlouho oželet dvě opory. Zdeněk Bělík i Martin Herman, hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží, marodili s přitahovačem respektive s přetrženým křížovým vazem. „Zatímco Zdeněk už nastoupil do přípravného utkání, dokonce odehrál sedmdesát minut, s Martinem nebudeme moci počítat nejméně rok,“ mračí se Hruška. Ten zatím nepřivítal v kabině žádnou posilu. „Měli jsme v hledáčku pět až šest hráčů, bohužel se nám jednání nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Přesto nevylučuji příchod dvou nových kluků,“ ukončuje své povídání rejšický trenér.

 

 

 

V kolonce odchodů však dvě jména figurují. Radek Miškovský se vrátil z hostování do Dobrovice, hostování ukončil také Bobek, jenž bude působit v Poděbradech. Rejšicím se tak alespoň podařilo prodloužit hostování Zikmundy z Luštěnic a Štěpána s Krichebauerem z Řepova.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou