NEJ PODZIMU: Největší perličky a nejlepší výkony. Co přinesla podzimní část sezóny?

0

Opatření v boji proti koronaviru bohužel ukončila fotbalový podzim předčasně. Nám na fotbalunas.cz ale nic neunikne - probrali jsme tak tisíce zápasů a tisíce hráčů a máme pro vás výběr toho nejzajímavějšího, co se za podzim urodilo!

DIVOČINY PODZIMU - 6 ČERVENÝCH V ZÁPASE

V utkání 3. kola klatovského okresního přeboru mezi Měčínem a Malým Borem rozdal rozhodčí neuvěřitelných 18 karet! A pozor, z toho hned šest červených karet. Měli jsme pro vás reportáž i fotky z tohoto vypjatého zápasu - ZDE.

 

A šest červených karet bylo uděleno i v utkání TJ Sokol Vikýřovice - Bernartice (I.B Olomoucký kraj). Mladý sudí Hrbáček vyhodil prvního hráče ze hřiště už ve 28. minutě (hanlivá kritika trenéra: "Já tě m.dám!). Trojice hráčů šla ven v 59. minutě po potyčce hráčů. A do konce zápasů byli vyloučeni ještě jeden domácí hráč a vyloučen byl i trenér domácího celku za dvojité opuštění technické zóny.

 

DEBAKLY PODZIMU

0:22 -  Rekordní debakl podzimu. V zápase okresního přeboru Karlových Varů mezi domácím FK Verušičky a FK Ajax Kolová se hosté s domácím celkem vůbec nepárali. A to ještě měly Verušičky štěstí, že nasazené tempo ve střílení branek hosté neudrželi, po půli totiž vedli už 15:0...

 

20:0  - FK Travčice - FK Schoeller Křešice B (III. třída Litoměřice) - I tenhle výprask pokořil hranici dvaceti gólů a bude aspirovat k nejvyšším výhrám v celém ročníku.

 

STŘELEC S NEJVÍCE GÓLY V JEDNOM ZÁPASE - 9 BRANEK

Rohozná vyhrála ve III. třídě okresu Svitany proti béčku Kunčiny 11:1. A hned devět gólů nasázel Marek Leinweber! Stejný kousek se povedl i měnínskému Lukáši Kučerovi, který se ukázal v zápase svého týmu proti rezervě Vojkovic (OP Brno-venkov) při výhře 15:0.

 

NEJRYCHLEJŠÍ HATTRICK

Nejrychlejší hattrick podzimu má na svědomí MILAN SOVA z SK Blatnice. Stihl ho v rozmezí pouhých čtyř minut!

 

OBRATY PODZIMU

Několik celků se na podzim dokázalo vyhrabat ze strány více branek a nakonec své zápasy vyhrát. Povedlo se to Ovčárům, které prohrávaly ve 21. minutě už 1:5, ale nakonec vyhrály po penaltách 6:5, když srovnaly v 89. minutě.

 

Podobnou euforii zažila i Kropáčova Vrutice, která ve druhé půli dokonale otačila zápas v Krnsku (z 2:5 na 6:5) .

 

 TJ Sokol Dublovice B - TJ Prostřední Lhota 6:7p - Hosté pět minut před koncem ztráceli o tři branky. Pak ale skórovali v 85., 89. a 93. minutě a bylo to 6:6! Lhota ke všemu uspěla na penalty a vyválčila ze ztraceného zápasu dva body.  

 

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B - TJ Jiskra Višňová B 9:6 - Neskutečný obrat béčka Bílého Kostela. Ten dvacet minut prohrával jasně 3:6. Pak to ale přišlo. 69. minuta - 4:6. 73. - 5:6. 81. - 6:6. 87. minuta - 7:6! V 90. minutě domácí zvýšili na 8:6 a poslední hřebíček zatloukli v 92. minutě z penalty.

 

Že se nic nesmí vzdávat ukázaly rovněž Hrusice na půdě Sibřiny, když v 82. minutě prohrávaly 2:5, aby nakonec stáhly skóre na 5:5.

 

Z 5:2 NA 5:6p - Velké Losiny v olomouckém krajském přeboru vedly po půli o tři góly. Jenomže Mohelnice se nevzdala, druhý poločas patřil jí a nakonec uspěla po penaltách.

 

GÓL PODZIMU: BRANKÁŘ SE TREFIL ROVNOU Z VÝKOPU

Brankář Nedašova David Solař dal v KP na Zlínsku Štítné n/Vl branku přímo z výkopu (video ZDE - čas na časomíře zápasu 40:55). Solař vykopl z ruky, trochu mu pomohl vítr a soupeřův gólman se jen marně natahoval po míči, který ho přeskočil. Report i s ohlasem šťastného střelce si můžete přečíst ZDE.

 

NÁVŠTĚVA PODZIMU NA AMATÉRSKÝCH SOUTĚŽÍCH

Hvězdy táhnou. Milan Baroš přilákal do Rožnova pod Radhoštěm 894 diváků. Ti viděli i Barošem neproměněnou penaltu - více ZDE

 

CO VÁS NA PODZIM ZAUJALO:

Přítomné diváky nechal rozhodčí vyvést z areálu. Přitom si ale vyslechl své! Došlo i k rasistickým poznámkám proti hráči soupeře

Hráč při hře nevydržel divákovy urážky a skočil po něm. Zápas byl předčasně ukončen

Odskočil si z ČFL do I.B a hrál načerno. Padla pokuta 45 000 korun!

Takhle se dělá show! Představení nových dresů se ve III. třídě rozhodli pojmout ligovým způsobem

Ostuda. Na rozhodčího ukázal holý zadek a pak mu sebral červenou kartu

Co se zase semlelo? Inzultace sudího i odstoupení týmu ze zápasu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou