Hráčem kola se stal poprvé brankář, Bárta z trůnu jako první sesadil Jedličku

0

Naši čtenáři mělo opět, stejně jako každý týden, možnost od pondělního poledne do úterní půlnoci zaslat svůj hlas hráči, kteří v devatenáctém kole podal podle nich, nejsympatičtější výkon. Poprvé však vůbec od otevření této ankety o hráče kola zde na vítězné pozici nevidíme Miloslava Jedličku ze Stráže, který kvůli nemoci při utkání s Damnovem svému týmu chyběl. Tentokrát ho tedy na pozici vítěze zastoupil Josef Bárta, brankář dvobodového Sokolu Kšice. O druhé místo se poté strhl pořádný boj, z nějž nakonec jako ten lepší vyšel Daniel Kertys z Kostelce, jen o fous před třetím Janem Pokorným ze Sokolu Bor.

Josef Bárta (Sokol Kšice) - Bárta se stal vůbec první brankářem, který v tachovském okrese dokázal naše pomyslné žezlo pro hráče kola převzít. A proč také ne? Kšický brankář se na vítězství svého týmu podíle snad ze všech největším dílem. Za stavu 1:1 vychytal dva soupeřovy nájezdy a úspěšný byl také v penaltách, kde si poradil s dvěma ostrostřelci z Plané. Za svůj výkon si od Vás vysloužil 34 procent hlasů, což mu na vítězství bohatě vystačilo.  

Daniel Kertys (Sokol Kostelec) - Kostelecký mladíček ze záložní řady skončil na druhém místě opravdu o malý ždibec. Od diváků dostal 16 procent hlasů, což je při zaokrouhlování stejný počet, jako u třetího. Ten rozhodující díl je však v jednom pouhém hlasu, který dostal náš záložník oproti svému konkurentovi navíc. Daniel si naši nominaci zasloužil za pozoruhodný komplexní výkon v Erpužicích, kde nejprve otvřel skóre a potom kvalitně kontroloval hru ve střední řadě.

Jan Pokorný (Sokol Bor) - Na třetí příčce se umístil nakonec zástupce druhého Boru. Pokorný si Vaše hlasy vysloužil za skvělou hru po všech směrech. Jan nechyběl u většiny důležitých momentů utkání. Sám se navíc podílel na vítězství svého týmu jedním cenným zásahem. Jeho výkon Vás oslovil natolik, že jste Jana šestnácti procenty hlasů, posunuli až na třetí místo. 

Všem vítězům na závěr ještě jednou gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou