Drtivé vítězství v anketě o hráč kola zaznamenal Petr Petráška

0

Během pondělí a úterý se opět rozhodovalo o tom, který hráč z naší jedenáctky kola, si v tomto týdnu zaslouží ze všech nejvíce ocenit za svůj výkon. A při pohledu na výsledkovou listinu je naprosto jasné, že jste ani příliš neváhali, komu naše pomyslné žezlo předat. Drtivá většina z Vás, našich čtenářů, totiž zvolila Petra Petrášku ze Sokolu Lom. Ten v o víkendu zaznamenal jakýsi velký comeback mezi nejdůležitější a nejužitěčnější opory týmu a to Vás asi nejvíce zaujalo. Na naší výsledkové listině tří nejlepších dále nesmí chybět ani René Táborek, jehož absence by byla obrovským převapením. Třetí příčka poté patří brankáří Jakubu Marcellovi z Trpíst.

Vítěz naší ankety měl tentokrát od všech svých konkurentů ohromný náskok. Na jeho konto totiž připutovalo ohromných 61% Vašich hlasů, což v překladu znamená, že pro Petra Petrášku (Sokol Lom u Tachova), hlasovala více, než polovina z Vás. Nejvíce Vás asi zaujala Petrova důležitost v týmu a univerzálnost. A nejspíše také jakýsi návrat mezi hlavní pilíře sestavy lídra tabulky. Ano, je to tak, Petr se v poslední době sřelecky trápil a ani jeho forma nebyla na najevyšší úrovni. Náš vítěz se v utkání proti skvělým Lázním, posílených o největší hvězdy svého A-mužstva, trefil v první půli hned dvakrát. Na středu však dělal defenzivě Lomu problémy Pavel Rašín, a tak kouč poslal Petra do středu zálohy, znapříjmňovat Rašínovy hru. To se mu podařilo výborně. Jeho koplexní výkon má na jeho vítězství určutě velkou zásluhu.

Druhý skončil opět kapitán Trpíst. Renému Táborkovi (Sokol Trpísty) vítězství v naší anketě stále uniká, avšak ani jednou zatím nechyběl mezi třemi nejlepšími. Opět tedy musíme nejvíce přikládat důraz na jeho skvělou formu a navíc také univerzálnost, prtože René může hrát pokaždé na jiné pozici a k tomu střílet góly. Tentokrát ho kouč Kubašta postavil do středu obrany, aby eliminoval střelecké pokusy Lesné. To se mu dařilo opravdu skvěle. Navíc se opět zapsal i do střelecké listiny, když ve dvanácté minutě otevřel skóre. Trpísty zvítězili nakonec 2:1, takže považte sami, jak důležitý jeho zásah byl. 13 procent pro Reného Táborka.

I na třetí pozici se umístil hráč Sokolu Trpísty. K tomu mu postačilo 10% Vašich hlasů. Tím hráčem je jedna z největších trpístských opor v již zmíněném utkání, která měla asi nejdůležitější roli ze všech. A brankář Jakub Marcell (Sokol Trpísty), se ji zhostil opravdu na výbornou. Zabránil hned několika vyloženým šancím soupeře a navíc přihrál Jakubu Winrlovi na vítězný gól. Bez něj by dvanácté Trpísty jen těžko vyhráli už čtvrtý zápas v řadě.

Všem vítězů bychom závěrem ještě jednou rádi pogratulovali a popřáli jim, ať se jim daří i nadále.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou