Hráčem 23. kola Divize E se stává přerovský Lukáš Zaoral

0

Nejvyšší počet hlasů obdržel v tomto kole Lukáš Zaoral z Viktorie Přerov. Tento hráč poslal svůj tým do vedení na půdě Určic. Zápas nakonec skončil remízou 1:1. Na druhé příčce se umístil Tomáš Kocián ze Slavičína a třetí skončil rýmařovský Jiří Furik.

Vítěz tohoto kola přerovský Lukáš Zaoral odehrál výborné utkání na hřišti Určic. Viktorie si jela pro tři body, které mohla ukořistit, ale v samotném závěru neproměnila pokutový kop. Jediný zásah hostů tak zaznamenal právě Lukáš Zaoral, jenž skóroval v 36. minutě poté, co si sám dobrým napadáním vybojoval míč, poslal na branku střílený centr, který skončil až v domácí síti.

Druhý nejvyšší počet hlasů obdržel Tomáš Kocián ze Slavičína. Tento pravý obránce neúnavně podporuje ofenzívu a snaží se útočníky zásobovat centry ze strany. Své silné stránky ukázal i v duelu proti Valašskému Meziříčí. Byl hodně nebezpečný a v 9. minutě připravil rozhodující branku pro Tomáše Švacha. Díky Kociánově přičinění zvítězil Slavičín 2:1.

Na třetí pozici skončil Jiří Furik z Jiskry Rýmařov. Rýmařovští v tomto kole remizovali na půdě Hranic 2:2. Středopolař Jiří Furik obstaral první gól zápasu, když se prosadil už ve třetí minutě po spolupráci s Ondruškou.

Výsledky hlasování:
1.
Lukáš Zaoral (Viktorie Přerov) – 26 % hlasů
2. Tomáš Kocián (Slavičín) – 18 % hlasů
3. Jiří Furik (Jiskra Rýmařov) – 13 % hlasů

 

Nejlepší trojice je tedy známa, zítra se můžete těšit na rozhovor s tím nejlepším – s Lukášem Zaoralem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou