HRÁČ KOLA - 19.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2014-2015: Hlasování ovládl Marek Kincl!

0

Na začátku týdne jste mohli hlasovat pro nejlepšího hráče 19. kola Fair Credit 1.B třídy skupiny a nyní nastal čas na jeho vyhlášení. Drtivou většinu hlasů získal Marek Kincl (42 let), který prošel několika prvoligovými českými kluby a nyní své cenné zkušenosti předává mladším spoluhráčům ve Zbuzanech.

Marek Kincl během sobotního zápasu v Teplýšovicích vstřelil vítězný gól, když krátce po přestávce, konkrétně v 54. minutě, prolomil bezbrankové skóre a poslal Zbuzany 1953 do vedení. To následně navýšili František Koubek se Strnadem a hosté se radovali z hladkého venkovního vítězství 3:0. Marek Kincl získal 65% Vašich hlasů a své střelecké konto zaohrouhlil na rovných 50 gólů!

 

S velkým odstupem za Markem Kinclem skončil jeho již avizovaný spoluhráč František Koubek (45 let), který se stal hokejovou terminologií druhou hvězdou sestavy kola, což svědčí o tom, že popularita fotbalu ve Zbuzanech neustále roste, stejně jako samotný klub. Koubek odstartoval svou kariéru v Miroticích a poté přestoupil do Milevska, v jehož dresu si otevřel cestu do první ligy. Koubek získal 24% hlasů.

 

Trojici nejlepších hráčů uplynulého 19. kola završuje Jiří Kamarýt z Miřetic, který dvěma góly hlavou sestřelil v okresním derby po návratu do sestavy Divišov. Kamarýt to není jen dobrý fotbalista, ale velmi dobře umí hrát také stolní tenis. Zřejmě nejlepší okamžik své fotbalové kariéry zažil v roce 2010, kdy byl v projektu „Kopeme za fotbal" vyhlášen nejužitečnějším hráčem měsíce listopadu. Kamarýt od Vás dostal 12% hlasů.

 

PŘEHLED NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 19. KOLA FAIR CREDIT 1.B třída sk. D

 

1. Marek KINCL (FK Zbuzany 1953)

2. František KOUBEK (FK Zbuzany 1953)

3. Jiří Kamarýt (Miřetice)

 

Dále byli nominováni: Michal Hanuš, Jan Ryšavý, Tomáš Michal, Ondřej Marušák, Jan Sus, Dominik Brožík, Lukáš Žáčik a Marcel Potůček.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou