Nejvíc hlasů získal Tomáš Loukota!

0

V anketě o nejlepšího hráče 19. kola ve 3. třídě na Plzni-jihu zvítězil klášterský Tomáš Loukota. Na stupních vítězů se umístili i Pavel Nachtman a Martin Korčík.

Klášterský záložník Tomáš Loukota v anketě o Hráče kola naprosto dominoval. V nabité sestavě získal nejvíce hlasů, a to hned 41%. Hlasující fanoušci ocenili jeho skvělý výkon v domácím zápase proti Blovicím B, kde Tomáš vstřelil v rozmezí 63 minut hattrick a dovedl svůj tým k důležitým třem bodům, díky kterým se Klášter stále drží na druhé příčce. Zejména gól z přímého volného kopu v 5. minutě, kdy míč zapadl přesně do horního růžku byl nádherný. Tento mladý záložník nebývá častým střelcem, ale po tomto výkonu si ho soupeřovy obrany budou muset hlídat mnohem pozorněji.

 

Na druhém místě skončil se 14% hlasů Pavel Nachtman ze Starého Smolivce B. Poslední tým tabulky dokázal vyzrát na favorizovanou Losinou B, byť až na penalty. Tomáš začal toto utkání v obraně, ale ve druhé půli se přesunul do útoku a značně se podepsal pod vyrovnávací gól na 1:1. Povedený výkon korunoval nekompromisně proměněnou penaltou v bonusovém rozstřelu.

 

Trojici uzavírá Martin Korčík, který hájí barvy Vstiše. Tento hráč, který se vrátil do sestavy po zranění, naskočil do zápasu s Merklínem v 5. minutě za zraněného Tomáše Krejčího. Kapitána prvního týmu celé soutěže nahradil skvěle, neboť se podepsal pod první vstřelenou branku a tu třetí dokonce vstřelil sám. Katapultuje ho tento výkon, který si zasloužil 12% hlasů, do základní sestavy?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou