Anketu o nejlepšího hráče kola vyhrál Jan Calta!

0

Drtivou výhru Seče na půdě Záhoří jste vy, čtenáři fotbalunas.cz, nenechali bez odezvy a králem 14. kola jste zvolili Jana Caltu. Na druhém místě se v anketě umístil brankář Hradce B Tomáš Poslední, na třetím pak další zástupce Seče, Radek Tyml.

Jak už bylo řečeno, nejlepším hráčem 14. kola se stal Jan Calta ze Seče. Čtyřiadvacetiletý obránce či záložník, který získal 32% z celkového počtu hlasů, na sebe upozornil na půdě Záhoří, kde Seč dokázala díky skvěle zvládnuté taktice zvítězit 1:6. Jan k vysoké výhře přispěl proměněnou penaltou, která poslala jeho tým do dvoubrankového vedení. Kromě aktivní hry na sebe upozornil i zaviněným pokutovým kopem, který však Jan Majorszký neproměnil. Na povedeném výkonu nic nezměnilo ani to, že Calta v 75. minutě přenechál své místo střídajícímu Haschbergerovi.

 

Za největší hvězdou uplynulých zápasů se umístil s 24% hlasů Tomáš Poslední. Brankář Hradce 1946 svým vynikajícím výkonem položil základy k tomu, aby si vedoucí celek tabulky odnesl z utkání s Baníkem Mantov všechny body. Jeho povedené odpoledne vyzdvihl i trenér Tomáš Kodera, který si byl dobře vědom, že bez skvělých zákroků svého brankáře, by nejspíš žádné body nebyly.

 

Už bývá zvykem, že v nejlepší trojici nesmí chybět Radek Tyml. Útočník Seče k výhře z minulého kola přidává své druhé bronzové umístění. Radka netřeba dlouze představovat, případní zájemci mohou s ním na webu najít rozhovor. Tentokrát se tento střelec prosadil dvakrát a na jaře už vstřelil osm branek. Ke třetímu místu vedlo 17% hlasů.

 

Všem třem gratulujeme a těšíme se na další úchvatné výkony.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou