Okresní přebor PLZ-JIH: Mužem týdne Jaroslav Kastner!

0

Máme za sebou další kolo a další přísun kvalitních výkonů! Koho jste zvolili hráčem kola?

Hráč kola - Jaroslav Kastner (TJ Keramika Chlumčany B)

Hráčem 19. kola byl poměrně jasně zvolen Jaroslav Kastner. O své vítězství se tento hrající brankář zasloužil výbornou obrannou prací v utkání proti Hradci. Ačkoliv na neobvyklé pozici, byl perfektní a nedělal chyby, což bylo rozhodující. Odehrál celé utkání, předváděl skvělou a přesnou rozehrávku a vyhrával snad všechny hlavičkové souboje. Zaslouženě se tak stává hráčem kola a vy se můžete těšit na rozhovor s ním!

Hlasování - 42% hlasů

 

Druhé místo - Václav Drnek (TJ Sokol Kasejovice)

Záložník Kasejovic Václav Drnek se umístil v našem hlasování na druhém místě. Byl to právě on, kdo dal jedinou branku Kasejovic. V závěru utkání navíc málem přidal branku druhou. 

Hlasování - 20% hlasů

 

Třetí místo - Martin Bruml (TJ Předenice)

Záložník Předenic byl nedílnou součástí svého týmu v obtížném utkání v Žinkovech. Odvedl nadstandartní výkon ve středu hřiště a kvalitním bráněním i aktivní podporou útoku výrazně přispěl k zisku tří bodů.

Hlasování - 13% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou