Nejen o svém hattricku se rozpovídal Tomáš Loukota, nejlepší hráč 19. kola

0

Už bývá zvykem, že ve čtvrtek přinášíme rozhovor s vítězem ankety o nejlepšího hráče kola. V té tentokrát kraloval Tomáš Loukota, který nastupuje za klub TJ Klášter. Kdo je jeho vzorem a co plánuje na příští sezonu? Dočtete se!

Ahoj, Tomáši. V první řadě gratuluji k získání titulu „Hráč kola“. Věděl jsi o této anketě? Prozraď nám, hlasoval jsi pro sebe?

Ahoj, děkuji za gratulaci. O této anketě jsem poprvé slyšel před 2 týdny. Minule jsem hlasoval pro našeho brankáře Václava Bártu, tentokrát pro nikoho.

 

Hlasovalo pro tebe 41% ze všech hlasujících, což je opravdu vysoké číslo. Ale není čemu se divit, vždyť ses pod výhru s Blovicemi B 4:1 podepsal hattrickem. Byl to doposud tvůj nejpovedenější zápas celé této sezóny?

Především bych rád poděkoval za hlasy svým kamarádům a všem co mě podpořili. Z této sezóny to nejpovedenější zápas určitě byl, snad ještě nějaký takový přijde.

 

Pochlub se čtenářům s tím, jak tvé branky vypadaly. Zejména ta první byla opravdu výstavní.

První branka padla z přímého kopu, který se rozehrával pár metrů od velkého vápna. Míč proletěl kolem zdi a od břevna se odrazil do levé šibenice. Před druhým gólem mě vyslal spoluhráč centrem za obranu, míč skákal, gólman vybíhal proti mně, tak jsem se ho snažil přelobovat. Míč se naštěstí dokutálel těsně vedle levé tyčky do branky. Třetí gól padl po dlouhém vhazování Petra Velíška, kdy na první tyčce v souboji ani jeden z hráčů netrefil míč a ten propadl až ke mně. Měl jsem to na pravou nohu, ale naštěstí jsem gólmana zblízka prostřelil.

 

Vzpomeneš si, kdy se ti povedl podobný třígólový kousek?

Mezi dospělými se mi to podařilo poprvé.

 

Viděl jsem fotku, kde napodobuješ slavnou pózu Maria Balotelliho (pokud ovšem nenapodobuje on tebe.) Inspiruje tě svou hrou, nebo máš jiný fotbalový vzor?

Tato fotka vznikla ze srandy, Mario mým vzorem není. V současné době je jím Eden Hazard.

 

Klášter je momentálně na druhé příčce tabulky, odkud to má k první Vstiši, ale i k třetímu Chotěšovu B poměrně daleko. Byli byste s tímto umístěním spokojeni i na konci sezony?

Teď už se na čelo budeme dostávat ztěžka, Vstiš je kvalitní a jistě i zkušený tým, takže si první místo utéct nenechají. Kdybychom neprohráli náš první jarní zápas na půdě posledních, ještě jsme je mohli trošku pozlobit.

 

V sobotu budete o další body bojovat na půdě čtvrtých Zdemyslic. Co od tohoto zápasu očekávat?

Zdemyslice předvádí výkony jako na houpačce. Jejich výkonnost je kolísavá, tak snad si vyberou proti nám horší chvilky.

 

A co mohou očekávat soupeři i diváci od tebe?

Bylo by pěkné zopakovat si takový zápas ještě několikrát, ale raději budu za výhry našeho týmu.

 

Letos budeš maturovat, příští rok tě čeká vysoká škola. Rýsuje se i nějaký fotbalový přestup?

Žádný přestup se nerýsuje. Máme dobrou partu a snad letos, nebo příští rok uděláme okresní přebor.

 

Tomáši, díky za rozhovor a hodně štěstí do dalších zápasů, ale i k maturitě.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou