FOTO a VIDEO: Velmi vyhrocené situace přineslo přátelské utkání mezi Veltrusy a Olovnicí

2

Vyloučení, neproměněná penalta a mnoho dalších vyhrocených, ale i krásných momentů přineslo přátelské utkání mezi Veltrusy a Olovnicí. Zápas nakonec zvládli lépe veltruští a zvítězili 1:0.

Dne 12. 3. sehrály Veltrusy přátelské utkání proti Olovnici na UMT ve Velvarech. Už od začátku ani jeden z týmů nevypustil jediný souboj a byla vidět obrovská touha po vítězství.

 

V první půli hrozily více Veltrusy, ale brankář Olovnice, Jaroslav Prosický, se vyznamenal několika skvělými zákroky. Takřka gól na noze měl Jakub Jareš (Veltrusy), kdy se po krásném přiklepnutí míče hrudníkem, od Patrika Krále, ocitl osamocený na hranici malého vápna, ale brankář skvělým výběhem zmenšil střelecký úhel a šanci vychytal. Další zajímavá možnost přišla po faulu stopera Olovnice. Ke trestnému kopu se postavil David Zajac (Veltrusy), nicméně jeho pokusu byla opět vystavena zeď v brance(video). Na druhé straně o sobě dal vedět olovnický hráč Petr Putz, jehož střelu skvěle vytáhl brankář Veltrus, Pavel Rieger(video). Ačkoli byly k vidění hezké fotbalové momenty, nutno podotkout, že v zápase probíhaly jakési minisouboje, kdy si hráči obou týmů vulgárně vyměňovali názory a dohrávali jednotlivé souboje. 

 

Do druhé půle se tedy vstupovalo v trochu bojové náladě. Do první velké šance se dostal již zmiňovaný Petr Putz, který se šikovně prokličkoval až do střely na úrovni penalty, kterou mu opět vychytal neprůstřelný Pavel Rieger. Následovala série faulů. Ta vyústila ve vyloučení Jakuba Jareše (Veltrusy), jelikož nesportovně dohrál souboj, kdy kopl do ležíciho soupeře. Za hrubé nesportovní chování ho tedy rozhodčí vyvedl ze hřiště. Další hraniční situaci přinesl zákrok brankáře Veltrus, který byl pozdě ve svém souboji a sestřelil tak útočníka Olovnice(video). Rozhodčí tuto situaci vyřešil jen domluvou. Hru v druhé půli vyrázně oživila nová posila veltruských, Martin Sop. Obrana soupeře si nedokázala poradit s jeho rychlostí. V jedné své individuální akci dovedl míč až do pokutového území, a až tam ho svým nešikovným skluzem srazil k zemi jeden z obránců Olovnice. Rozhodčí tak nařídil pokutový kop. K jeho rozehrání se postavil Jindřich Hájek, ale nedokázal překonat brankáře Olovnice(video). Jediný gólový moment přišel až ke konci utkání. K míči se za velkým vápnem dostal veltruský Martin Sop a utaženou ránou k tyči upravil na konečné skóre 1:0 pro Veltrusy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 3. 2023 20:26
Na postup nesmí klopýtnout, konkurence je tvrdá, ale Veltrusy jsou koukatelný a hrají myšlenkově kvalitní fotbal. Hodně k tomu přispívá i celková soudržnost v týmu. Pánové, držím pěsti na postup!!!
17. 3. 2023 06:40
Na Veltrusy jsem se fotbalově zaměřil. Kluci se neustále zlepšují pod vedením skvělého trenéra. Mají dobře nakopnuto a pokud pojedou tak dál, postup to jistí. Při zápasech je u nich vždy na co koukat a fotbalově jsou stále výš a výš. Držím palce na postup!!

Ostatní čtou