Úzký kádr Kněževsi zahájí záchranářskou misi bez jediného přáteláku

0

Ani Kněževes nemá před začátkem jarní části jistotu záchrany. Ano, čtete správně, ani Kněževes. Fotbaloví příznivci rakovnického okresu jsou zvyklí vídat tento celek na opačné straně tabulky než kde se parta kolem Honzy Plačka a spol. aktuálně nachází. Stále je ale před námi polovina soutěže a zkušený celek může stoupat tabulkou.

FK Kněževes

 

„Zimní přípravu jsme zahájili první týden v únoru. Chodili jsme dvakrát týdně, kdy středa byla zaměřená na získání kondice v terénu nebo v tělocvičně. Soboty jsme se scházeli na našem hřišti na herní tréninky. Každý hráč má na prvním místě zaměstnání, což je ve fotbale na této úrovni všude stejné, takže spokojenost s tréninkovou docházkou tak je v rámci možností, hodnotí zimní přípravu hrající trenér Rostislav Hertl.

 

Kněževes rozhodně není týmem, který má v hráčích do základní jedenáctky neomezený výběr. A dost fotbalistů už má hodně ve fotbale za sebou, mládí leckdy v sestavě najdeme jen ztěží. „Máme velmi úzký kádr, několik hráčů v dorosteneckém věku máme rozházených po okrese. V horizontu dvou let bychom chtěli pomalu začít s generační obměnou a z toho také vyplývají naše cíle pro jarní část sezóny. Vzhledem k situaci na konci tabulky I.B třídy a neznalosti počtu sestupujících týmů bychom chtěli soutěž hlavně zachránit, ale i kdyby se to nepodařilo, tak chceme předvádět dobrý fotbal založený na dobré partě,aby to všechny bavilo,“ odkrývá logický směr klubu velezkušený Rosťa Hertl.

 

V kádru Kněževsi žádné změny nečekejme, tým by měl zůstat pohromadě. Jediné přátelské utkání v Kněževsi u Prahy padlo ze strany soupeře, a tak půjde aktuálně jedenáctý celek tabulky do jara bez jediné prověrky. Záchranářská mise bude zahájena v sobotu od 15:00 hod. na domácím hřišti, kam zavítá Městečko.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou