Zimní spánek pomalu končí a všichni nedočkavě vyhlíží začátek jarní části sezóny

0

A je to tu! Hráči už se vidí s míčem u nohy, ale ještě před tím vám přinášíme zajímavý článek plný novinek některých týmů IV. třídy sk. A. Jakou měli přípravu? Mají nějaké nové posily? Jaké mají cíle? To vše a mnohem více se dozvíte v galerii článku...

Sokol Střezivojice velí tabulce pouze o jeden bod. Na ně se dotírá Roma Mělník, s novou zimní posilou. Tým z Lužce hlásí jasný cíl - postup. Toho by chtěli dosáhnout i ve Dřísech, nicméně nebude to jednoduché. 

 

Status nejhoršího útoku nese SK Mšeno B. Ten budou chtít určitě změnit a odlepit se od posledního místa. Rozhodně se jim ale to nechystá usnadnit Sokol Tuhaň, která se nachází o 3 body nad nimi. Kdo se nakonec bude radovat z postupu a kdo truchlit?

 

Mnoho zajímavějších informací se dozvíte v galerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou