Okresní přebor PLZ-JIH: "Nečekal jsem na jaře 4 výhry!" tvrdí hráč kola Jaroslav Kastner

0

Hráčem 19. kola jste si zvolili Jaroslava Kastnera, hráče týmu TJ Keramika Chlumčany B. Brankář hrající na pozici obránce si s námi popovídal o jarní formě Chlumčan, svém spoluhráči Františku Löschovi i o velkém hřišti v Chotěšově!

Jaroslave, gratuluji vám k zisku titulu „Hráč týdne“. Věděl jste o anketě?

Díky, o anketě jsem nevěděl. Dozvěděl jsem se o ní vlastně až teď.

 

 

 

Svou nominaci jste si vysloužil perfektní obranou prací v utkání v Hradci. Jaký byl zápas z vašeho pohledu? Jak se vám hrálo?

Celkem v pohodě. Čekal jsem od Hradce víc. Většinou jsme u nich prohrávali a byli to těžké zápasy. Teď jim hodně lidí odešlo a nejsou v takové formě a mají to dost těžké. Hrálo se mi ale dobře, neměl jsem v obraně tolik práce, takže jsem spokojený.

 

Hodně se v posledních utkáních rozstřílel váš spoluhráč František Lösch. Myslíte si, že vám jeho forma pomůže vyhrát i v nadcházejícím utkání proti Dobřanům?

Já myslím, že určitě. Franta je původně hráč Dobřan, je to pro něj tedy derby. Zná tam hodně kluků a určitě nebude chtít prohrát.

 

Chlumčany B jsou momentálně na 9. místě v ligové tabulce. Jak prozatím hodnotíte vaše výkony v této sezóně?

Teď na jaře děláme výsledky, hodně se to teď zlepšilo a to asi i díky novému trenérovi panu Míškovi. Tréninky jsou teď namáhavější, ačkoliv účast na nich není tak velká. Od jeho příchodu jsem se vlastně kvůli nedostatku hráčů posunul na místo obránce. Dokázali jsme vyhrát v Lužanech i Předenicích, porazili Letiny, v Chlumčanech dostali gól v poslední minutě a teď porazili Hradec. Nečekal jsem, že takhle na jaře uděláme 4 výhry, čekal jsem víc trápení. Sbíráme body a hráli jsme zatím dobře. Herně se nám na jaře opravdu daří!

 

Máte v lize neoblíbeného soupeře, na jehož půdě se vám hraje opravdu špatně?

Asi ne, možná Chotěšov, kde je velké hřiště a musí se tam hodně běhat. (úsměv)

 

A naopak, na kterém hřišti se vám hraje nejlépe?

Určitě doma, kde máme podporu fanoušků a domácího prostředí.

 

Teď trochu blíže k vám, jak jste se vlastně k fotbalu dostal a jak dlouho ho hrajete?

S přestávkami hraji přes 20 let. Asi 3 roky jsem nehrál, protože jsem byl pracovně v zahraničí. Přemluvil mě k fotbalu kamarád, když měli kluci za sebou asi rok hraní a tak jsem to zkusil také.

 

Zahrál jste si někdy i na vyšší úrovni než je okresní soutěž?

Dříve jsem hrál s klukama z A týmu kraj. V dorostu jsem se dostal i do divize, ale tam jsem jen střídal.

 

Co považujete za svůj nejsilnější fotbalový zážitek? Máte v hlavě nějaký zápas, kdy se vám povedlo něco naprosto kuriózního?

Takhle z hlavy si asi nevzpomenu.

 

Kdo je vaším fotbalovým vzorem a proč?

Dříve jsem měl za vzor Petra Koubu, ale teď už nikoho nemám.

 

Sledujete i profesionální soutěže? Jaké týmy patří mezi vaše oblíbené?

Určitě Viktorka Plzeň, která poslední léta hraje skvělý fotbal. Hodně sleduju Anglii a Španělsko, mým oblíbeným týmem je Atletico Madrid.

 

Máte i jiné koníčky a záliby nebo dáváte veškerou svou energii fotbalu?

Teď už mám i jiné koníčky. Mám malou dceru, rok a půl, takže se hodně věnuji rodině. Zároveň mi dost času bere také práce, takže momentálně hlavně rodina a práce.

 

Teď odbočka k našemu portálu fotbalunas.cz. Sledujete ho? Co si o tomto projektu myslíte?

Moc to nesleduju, teď pár dnů zpátky mi o něm řekl František Lösch. Je to určitě dobře, že se snažíte zviditelnit i nižší okresní soutěže.  Když si vezmete kolik diváků má například seriál „Okresní přebor“ , mohlo by to mít velký úspěch!

 

Je na závěr něco, co by jste chtěl vzkázat fanouškům, kteří pro vás hlasovali? Obdržel jste 42% hlasů, což je poměrně dost!

Určitě děkuji, jsem za to moc rád. Není to o tom, že bych byl extra fotbalista, je to spíš tou vůlí na hřišti. Já se snažím na hřišti nechat všechno.

 

Ještě jednou gratuluji k zisku tohoto ocenění a přeji hodně štěstí v dalším utkání!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou