POZVÁNKA: Finále okresního poháru se blíží!

0

Pavlíkov se prokousal do finále okresního poháru přes Pustověty a přes Jesenici. Jeho soupeřem jsou Lišany, které porazily Kroučovou a Mšecké Žehrovice. Ve středu od 17:30 hod. se oba celky střetnou v boji o trofej v Rakovníku na SK, tak neváhejte a doražte!

Pavlíkov se utkal v minulém finále se Hředlemi, kterým podlehl. Nyní to může napravit s Lišany, které ovšem také touží po zisku trofeje a také ví, jaké to je ve finále poháru prohrát. Potkají se dva týmy, které když chtějí, tak předvádí fotbal tak, jak si ho náročnější divák přeje. A jak se na finále těší zástupci jednotlivých týmů?

 

„Samozřejmě jako do každého jiného zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát. Máme další pokus a budeme se snažit, aby to letos vyšlo. Jak do zápasu nastoupíme je zatím otázka. V nedělním zápase střídalo několik hráčů pro zranění. Dobře, že máme dost široký kádr, abychom sestavu v případě potřeby na zápas doplnili. Hlavní ale je, aby si zápas užili jak hráči, tak hlavně všichni diváci a o to se budeme snažit,“ láká příznivce rakovnické kopané pavlíkovská legenda Lukáš Polcar.

 

„Na pohár se jako celý tým samozřejmě těším. Jsme namotivováni tím, že to loni nevyšlo a letos je to jediná šance na první místo v nějaké soutěži- I když máme v týmu velké absence, tak věříme, že to ukopeme a dobře se naladíme na konec sezóny,“ sdělil k finálovému zápasu pavlíkovský František Kalaš.

 

„Na finále poháru se rozhodne těším. Jelikož sezóna pro nás není úplně tou povedenou, tak pro celý tým by to mohl být takový odrazový můstek k lepším zítřkům. Dvě pohárové finále už jsem prohrál, tak snad do třetice všeho dobrého by to mohlo klapnout. Náš kamarád, obrovský srdcař a motivátor Miroslav Chládek, který nás již bohužel navždy opustil, si pohár hrozně přál. Jeho heslo budeme bojovat si určitě celý tým vezme k srdci a necháme na hřišti maximum. V poslední řadě bych rád pozval všechny fanoušky fotbalu ať přijdou a vytvoří ať už nám či soupeři krásnou atmosféru,“ říká před důležitým zápasem lišanský Jakub Feher.

 

„Ve finále poháru jsme po několika letech. Předešlé finále s Kněževsí jsme prohráli 3:1 a tehdy ještě s SK Lány se hrálo doma a venku, to jsme prohráli v součtu o jeden gól, takže motivace pro každého našeho hráče je veliká. Vzhledem k výsledkům v sezóně je finále poháru pro nás možná takové malé nabuzení, aby se člověk v té sezóně měl z čeho radovat. Samozřejmě naše legenda, ještě než šla nahoru za Maradonou, měla přání, aby se pohár vyhrál a to chceme také splnit. Bohužel se nám stala tíživá situace a zranili se nám předešlé kolo nějací hráči a nebudeme moci s nimi nejspíše počítat až do konce sezóny. Každopádně uděláme cokoliv, aby jsme pohár vyhráli a mohli ho zvednout nad hlavu. Dle mého se nic takového ještě v historii Lišan nestalo,“ neskrývá touhu po zisku trofeje lišanský brankář a kapitán Zdeněk Řepka.

 

Sledovaný zápas začne v 17:30 hod. v Městském stadionu SK Rakovník a hrát by se mělo na hlavním hřišti. Duel bude jako hlavní rozhodčí řídit Jan Červený, na lajně mu bude asistovat Vladimír Týče s Janem Husákem a jako čtvrtý rozhodčí byl delegován Ondřej Blokeš. Delegátem finálového zápasu je vzor pro všechny rakovnické rozhodčí Milan Vyhnanovský.

 

Jak dopadlo minulé finále si můžete připomenout ZDE.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou