Je vylosováno – další z Hráčů kola se tak může těšit na televizi Hisense!

0

Novinkou sezóny je na webu fotbalunas.cz spolupráce s gigantem v oblasti výroby elektroniky, společností Hisense. Ta se stala partnerem Sestav kola, každý z vítězných hráčů ze všech sestav kola tak postupuje do měsíčního slosování o hodnotné ceny. Komu přibude doma nová televize z losování ze všech výherců květnových sestav kola? 

CENA PRO VYLOSOVANÉHO HRÁČE KOLA

Do slosování za měsíc květen se dostali všichni fotbalisté, kteří se za svůj výkon v zápase odehraném v průběhu předmětných měsíců dostali do některé ze sestav kol zveřejňovaných na webu fotbalunas.cz a získali nejvíce hlasů v anketě o Hráče kola. Z 354 takových fotbalistů se usmálo štěstí na JAKUBA PASKERA (FC Jiskra 2008 B, Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A)!

 

S ním jsme již na webu po vítězství v anketě zveřejnili rozhovor. Teď Paskera může těšit výhra v Sestavě kola ještě mnohem více - stává se majitelem chytrého televizoru 4K TV Hisense 55A6BG

 

Podmínkou převzetí výhry je, aby se nám výherce ozval na mail prostřednictvím e-mailové adresy, pod kterou je registrován na fotbalunas.cz! V případě, kdy tato podmínka nebude splněna do konce měsíce června, dostanou šanci náhradníci, a to postupně buď Pavel Fridrich (Sokol Třebeš), David Pešek (SK Rapid Plzeň) nebo Adam Karmín (Nový Hradec Králové).

 

Více už ve videu z proběhlého losování:

 

V podobě cen od Hisense je tu tedy další velká motivace se do sestavy kola nejen dostat, ale také vyhrát hlasovaní. Řekněte fanouškům v klubu, že Hisense a fotbalunas.cz rozdělují ceny v hodnotě 200 tisíc korun a že se tedy vyplatí třeba o takovou televizi v hlasování rozhodně zabojovat. Zároveň děkujeme všem uživatelům za doporučování výkonů hráčů, kteří by si nominaci do sestavy kola zasloužili!

 

Chystáme také anketu Hisense sestavy roku, kde bude ve hře ještě více hodnotných cen! Tipy na vaše ideální jedenáctky sezóny nám nyní můžete posílat.

 

Zároveň připomínáme, že některou z hodnotných cen můžete získat za aktivní přispívání na web fotbalunas.cz i vy! Stačí nám posílat fotky, reporty, hodnotit zápasy a nebo tipovat jejich výsledky. Evidujeme vaše aktivity, kterými se podílíte na fungování webu a doplňujete informace čí multimédia pro ostatní čtenáře přes registrovanou sekci. A právě za tyto aktivity můžete být odměněni! Více ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou