NEJ VÍKENDU: Doma dostali nasypáno 25 gólů! A 10 nastřílenými brankami se blýskl i kanonýr

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Závěry soutěží byly mnohdy vypjaté, jinde už opravdu o nic nešlo, a tak se zrodil i třeba jeden z rekordních debaklů. A aby střelec nasázel deset branek za zápas, to se také stává vzácně!

STŘELEC VÍKENDU -  10 BRANEK

Robert Prášil v mladoboleslavské IV. třídě při výhře 11:2 vstřelil za Strašnov 10 gólů! Díky tomu se posunul na poslední chvíli o jeden jediný gól na čelo tabulky kanonýrů soutěže

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA:

17:0 Markvartice - Chřibská (Ústecký | Děčín | III. třída)

VENKU: 

0:25 SK Nemanice - FK METEOR Tábor (Jihočeský | 1.A třída sk. B)

 

DIVOČINA VÍKENDU

Nejvíce červených karet udělil sudí zápasu TJ Jiskra Nový Kostel a TJ Strunal Luby v OP Cheb - celkem čtyři. Psali jsme ale také o případu, kdy hráč sudímu odebral karty i zápisník, nebo kde rozhodčí tvrdí, že mu zástupce mužstva nedovolil dopsat zápis z utkání se zdůvodněním "ať si svoje romány píše někde jinde."

 

PŘESTŘELKY VÍKENDU

Při remíze Kamenné a Dívčic se zrodilo skóre 5:5, na obou stranách se našli čtyřbrankoví střelci. Ze zápasu máme kompletní reportáž.

Divoký výsledek přineslo také setkání Strahovic a Staré Bělé - domácí zvítězili 7:6.

 

NÁVŠTĚVY VÍKENDU

Na boj Velkého Meziříčí o udržení v MSFL přišlo 820 fanoušků. Ale to samozřejmě nic není proti návštěvě na Žižkově, který na cestě do druhé ligy přes Domažlice doprovodilo 2747 fanoušků!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou