NEJ VÍKENDU: A pak že jeden hráč zápas neudělá. Střelci zařídili parádní obraty

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

17:1 SK Bělá pod Bezdězem - TJ Sokol Březno (OP Mladá Boleslav) - Poslední Březno dostalo pořádně naložíno.

VENKU

0:18 AFK Vraňany - SK Labský Kostelec, Mělník | Okresní přebor - Poslední Vraňany dostaly za 11 zápasů 98 gólů, na kontě zatím nemají ani bod...

 

DIVOČINA VÍKENDU

Jen v jediném zápase rozdal sudí čtyři červené karty. A to v zápase III. třídy Uherského Hradiště mezi TJ Mařatice-Východ - SK Sokol Hradčovice. Po vyhrocené situaci ze 70. minuty šli ze hřiště dva hráči každého z mužstev. 

Čtrnáct žlutých a jednu červenou pak tasil sudí v zápase TJ Sokol Unčín - FK Rtyně nad Bílinou, Teplice | Okresní přebor.

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Dva kanonýři o víkendu nasázeli ve svém zápase sedm branek. Tomáš Jeník se tímto kouskem blýskl v I.A třídě při výhře Spartaku Příbram, ze zápasu máme reportáž i ohlasy trenérů. Marek Mikulík zase ve III. třídě okresu Opava, kdy přispěl sedmigólovou porcí k výhře 16:1.

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 623 diváků

Na zápas ČFL mezi Ústím nad Labem a béčkem Pardubic přišlo přes šest stovek fandů. Viděli zajímavý duel s výsledkem 4:3, D.Ouattara se blýskl hattrickem.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

5:6TJ Sokol Chožov - SK Slavětín, Louny | III. třída sk. A - První poločas skončil jen 1:0, po půli se strhla zajímavá gólová podívaná.

5:8Slatina - FC České Meziříčí B, Rychnov | IV. třída , 2023-2024 - Domácí vedli už 4:1 a 5:3 po poločase. Pak si ale vzal slovo hostující Fiala a svými pěti góly otočil skóre. 

8:5TJ Mojžíř B - TJ Svádov-Olšinky B, Ústí nad Labem | III. třída - I toto utkání rozhodla střelecká one man show. Mojžířský Vondráček vybojoval pro své barvy výhru pěti góly za sebou, celkem jich v zápase dal šest.

5:5Křovice - 1. FC Rokytnice, Rychnov | III. třída - Tento zápas jsme zařadili kvůli tomu, že nabídl parádní stíhací jízdu domácího celku. Křovice prohrávaly už 0:5, nakonec vybojovaly bod. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou