10:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exhibice v Příbrami, Spartak nasázel Slanému deset gólů! Sedmkrát se trefil Jeník


Branky


5. T. Jeník (p.) , 15. P. Buchta (p.) , 47. T. Jeník (p.) , 50. T. Jeník , 51. T. Jeník , 55. P. Buchta , 60. D. Prokeš , 69. T. Jeník , 83. T. Jeník , 87. T. Jeník
7

Tohle jsme v letošní sezoně I.A třídy skupiny A zatím ještě neměli. V utkání Spartaku Příbram s rezervou Slaného se domácí fanoušci dočkali celkem deseti vstřelených branek svých miláčků, ke kterým přispěly i tři proměné pokutové kopy. Nejvíce se o tento debakl zasadil Tomáš Jeník, který se v utkání trefil celkem sedmkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty domácích

Hosté vstoupili do utkání nešťastně, jelikož se proti nim už v 5. minutě zahrával pokutový kop po faulu Zdeňka Řeháka. Penaltu bezpečně proměnil Tomáš Jeník, a poslal tak domácí mužstvo do vedení.

 

O deset minut později kopal Spartak druhou penaltu, tentokrát po nedovoleném zákroku Jiřího Říčky. Balón si na značku pokutového kopu postavil pro změnu Petr Buchta a stejně, jako jeho kolega chvíli předtím, rozvlnil z puntíku síť Marešovy svatyně.

 

Ve zbytku úvodního dějství byli více na balónu slánští, kteří obléhali vápno soupeře. Vyloženou příležitost si ale vypracovat nedokázali.

 

Po prvním poločase tak vedlo domácí mužstvo nad soupeřem ze Slaného 2:0.

Osm gólů v hostující síti

Druhý poločas otevřela už třetí penalta pro domácí v zápase, tentokrát odpískaná po zahrání rukou v podání Miroslava Mareše. K pokutovému kopu se postavil úspěšný penaltový exekutor ze začátku zápasu, Tomáš Jeník, a stejně, jako v první půli, dokázal překonat hostujícího brankáře. Příbram tak vedla 3:0.

 

Hosty třetí inkasovaný gól položil a ve zbytku utkání už se na větší ohrožení Bohuslavovy branky nezmohli.

 

Zato domácí rozjeli nevídanou kanonádu, kterou režíroval Tomáš Jeník. Domácí útočník dovršil hattrick v 50. minutě a svým prvním gólem ze hry v tomto utkání zvýšil na 4:0. O minutu později přidal Jeník i pátou branku svého celku.

 

V 55. minutě se prosadil pro změnu Buchta, který svým druhým gólem v utkání navýšil náskok Spartaku už na šest branek.

 

Po hodině hry se mezi úspěšné střelce utkání zapsal také Dominik Prokeš, jenž zvýšil na 7:0.

 

V závěrečné dvacetiminutovce se podařilo ještě tři branky vsítit Tomáši Jeníkovi, jehož gólový účet dnešního klání se tak zastavil na sedmi přesných trefách.

 

Spartak Příbram tak doma deklasoval rezervu Slaného výsledkem 10:0.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Dnes jsme k dobrému herními projevu přidali i góly, na které jsme čekali. Od první minuty jsme hráli aktivně a kontrolovali jsme hru po celý zápas. Konečný výsledek 10:0 je pro soupeře krutý, ale asi i spravedlivý.

SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: Není příliš co hodnotit. Měli jsme souběh s A-týmem, i přesto jsme to mužstvo ale nějak dohromady dali. Po třech penaltách během čtyřiceti šesti minut jsme se sesypali. Dostali jsme nášup a musíme se z toho nějak vzpamatovat.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - D. Sirůček [-] , M. Srch [-] (46. D. Drašnar [-] ) , D. Vošmik [-] , T. Prokeš [-] , T. Jeník [-] , T. Spousta [-] (55. D. Prokeš [-] ) , P. Buchta [-] , T. Balík [-] (46. V. Kadlec [-] ) , K. Češka [-] (61. M. Hejduk [-] ) , D. Morav [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - O. Zelenka [-] , Z. Volek [-] , M. Mareš [-] , L. Kopřiva [-] (46. M. Marek [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , L. Dolák [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , J. Říčka [-]

ŽK: 53. J. Říčka .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Kocman Jakub - KUBEČKA Matěj, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:18
Matouš Vránek

Expert: Michal Davídek
Tip experta: remíza

Spartaku se nedaří, a i když hraje dobrý fotbal, neumí dotáhnout zápasy do vítězného konce.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:03

Tip: výhra domácích